Továbbra is 2023-ban mutatnák be a Rogue Squadront

rogue_squadron_teaser.jpg

Tavaly ősszel írtunk róla, hogy rebesgetni kezdték: az eredetileg 2023-ban bemutatni tervezett X-szárnyú mozifilm, a Rogue Squadron ("Zsivány Osztag") premierje csúszhat egy évet, részben mert állítólag az eredeti forgatókönyvet át akarják írni, részben pedig mert a rendezőnőnek, a Wonder Woman-filmeken is dolgozó Petty Jenkinsnek túl sok nagy projektje van egyszerre, és nincs elég ideje mindenre.

Erre a híresztelésre cáfolt most rá a Disney, amikor a napokban tartott CinemConon bejelentette a 2022-re és 2023-ra tervezett bemutatóit, és kiderült, hogy a Rogue Squadron-filmet továbbra is 2023-ban akarják a mozikba küldeni. (Közben egyébként Jenkins egy film rendezéséről le is mondott, így jelenleg két projektje van, aminél direktori feladatokat lát el, a Wonder Woman 3. és a Star Wars-filmje.)

A Rogue Squadronról egyébként a témáján kívül egyelőre semmit sem tudunk. Annyi derült ki, hogy elvileg merít a 90-es években íródott X-szárnyúak könyvsorozatból, aminek első 6 kötete jelent meg hazánkban. Még a regényfolyam több részét jegyző Michael A. Stackpole-lal is egyeztetett Jenkins a témáról. Ami pedig az alkotógárdát illeti, a rendező mellett még a forgatókönyvíró nevét tudjuk: Matthew Robinson (Lódító hódító, Monster Trucks: Szörnyverdák, Dóra és az elveszett aranyváros) felel a szkriptért.

Na és persze volt anno egy rövid, hangulatcsináló videó a filmhez a bejelentésekor:

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo