További Star Wars: Jedi játékok készülhetnek

jedisurvivor_cal.png

A Jedi: Survivor rendezője már korábban elhintette, hogy ők egy Star Wars-játéktrilógiában gondolkodnak, és az újabb hírek megerősíteni látszanak, hogy lesz még újabb része a szériának.

Mint azt a GameStar írja, a Respawn Entertainment időközben megjelent álláshirdetései alapján már dolgoznak a harmadik játékon, emellett most az Electronic Artsot vezető Andrew Wilson is erre utalt egy nyilatkozatában. Wilson, miután hangsúlyozta, hogy "nagyszerű partnerséget" ápolnak a Disney-vel és a Lucasfilmmel, azt mondta: "A csapataink folyamatosan azon gondolkodnak, hogy milyen új élményeket tudnánk létrehozni.

Természetesen idővel szeretnék többet látni a Jedi-franchise-ból, mivel kivételes játékokról van szó, amik egy rendkívüli történetet mesélnek el.

[...] Lehet, hogy egy kicsit elfogultak vagyunk, de a közösségünktől kapott visszajelzések és a Star Wars Jedi: Survivor minősége alapján az az érzésünk, hogy ez a Star Wars-galaxis egyik nagy dobása, és valószínűleg még sokáig nagyon fontos része lesz az univerzumnak. Az is kisebb lökést ad majd a franchise számára, hogy elhozzuk PlayStation 4-re és Xbox One-ra is."

A széria második része, a Jedi: Survivor az előző játék, a Fallen Order után 5 évvel játszódik (a két játék közti időszakot pedig a Háborús sebek című regény töltötte ki), így ha valóban készül még újabb folytatás, és abban szintén lesz némi előre ugrás, egész hosszú időszakot bemutathatnak a főhős Cal Cestis életéből).

Hagyatek Banner Uj 2000x1000 A

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo