További műveket jelentettek be a Galaxy's Edge-hez

galaxysedge.jpg

Már nem vagyunk messze attól, hogy a Star Wars: Galaxy's Edge megnyissa kapuit az idén, ami a Vadűr-beli Batuu bolygó helyszínét fogja kitenni. A Del Rey és a Lucasfilm Publishing kiadó is készül eme eseményre, hiszen több regényt és képregényt jelentett be. Részletek a folytatásban!

Már nem vagyunk messze attól, hogy a Star Wars: Galaxy's Edge megnyissa kapuit az idén, ami a Vadűr-beli Batuu bolygó helyszínét fogja kitenni. A Del Rey és a Lucasfilm Publishing kiadó is készül eme eseményre, hiszen több regényt és képregényt jelentett be.

Marvel Star Wars: Galaxy’s Edge minisorozat


Erről a képregényről már korábban hírt adtunk. Főszereplője egy Dok-Ondar nevű, híres régiségkereskedő, akinek a veszélyes Black Spire Előőrsön kell kiállnia a megpróbáltatásokat.

05

Black Spire (Del Rey)


Delilah Dawson (Phasma) regénye egyfajta előzmény a Disney Park kalandhoz: Leia Organa tábornok legjobb kémét bízza meg, hogy a Batuu bolygón kutasson fel szövetségeseket az Ellenálláshoz. A könyv tervezett megjelenése 2019. szeptember 3.


06


A Crash of Fate (Disney Lucasfilm Press)


Ebben a Zoraida Cordova (Bizonyos szemszögből) nevéhez fűződő ifjúsági regényben a két jóbarát, Izzy és Jules élete fordulóponthoz ér, mikor Izzy családja hirtelen elhagyja a Batuut Izzy hat éves korában. A könyv jelen idejében visszatér oda, és a bolygót soha el nem hagyó Jules, nem tudja, hányadán álljon a lánnyal. Miközben bosszúszomjas csempészek és egy dühös kalóz üldözi őket, a két pajtás megbarátkozik sorsukkal, és rájönnek, mennyit is jelentenek egymásnak. Tervezett megjelenés: 2019. augusztus 6.

02


Star Wars: Myths & Fables (Disney Lucasfilm Press)


A fiatal gyerekeknek készült regényben hátborzongató űrmesék, legendák és mítoszok kerülnek terítékre. A könyv két történetet tartalmaz, ami a kies peremvidéki Batuu bolygón játszódik, valamint sok egyéb eddig elmondatlan történet a galaxis szegletéből, rengeteg illusztrációval gazdagítva. A könyv írója George Mann, rajzolója pedig Grant Griffin lesznek. Az augusztus 6-ai megjelenésű könyvből egy rövid részletet el is olvashattok a StarWars hivatalos oldalán.

1

Fable

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo