Több élőszereplős Star Wars-sorozatról is pletykálnak

obi-wan-ewan-mcgregor.png

Hosszú évekig vártak a Star Wars-rajongók arra, hogy egy élőszereplős sorozatot kapjanak, és most mindjárt kettő is érkezik: a Birodalom bukását követő időszakban játszódó The Mandalorian, és egy Cassian Andor karakterére fókuszáló, egyelőre címtelen Zsivány Egyes-előzménysorozat. Az utóbbi napokban pedig különböző oldalak arról számoltak be, hogy a Disney és a Lucasfilm további sorozatokat tervez, amelyek a már hivatalosan bejelentett szériákhoz hasonlóan a Disney+ streaming oldalra fognak felkerülni:

  • A HNEntertainment úgy értesült, hogy a Lucasfilmnél komoly ötletelés zajlik, és több karakter is felmerült, akiknek saját sorozatot csinálnának. A honlap öt olyan sorozattervet sorolt fel, amelyet szerintük fontolgat a stúdió: a fiatal Leia, Phasma százados, Rose Tico, a Ren lovagok és Darth Bane neve merült fel, mint a jövőbeli sorozatok lehetséges főhősei.

  • A We Got This Covered azt írta, hogy az ő forrásaik szerint a folytatástrilógia két hőse, Finn és Poe Dameron, valamint Lando Calrissian és a Solóban megismert Qi'ra kaphatnak saját sorozatot.

  • A Star Wars News Net szerint pedig egy Obi-Wan-minisorozat van előkészületben Ewan McGregorral a főszerepben. Ez a széria a tervezett, de végül a Disney főnöke által bejelentett "lassítás" miatt elvetett Kenobi-film forgatókönyvéből készül majd a honlap szerint.


Hangsúlyozzuk, hogy ez mind csak szóbeszéd, egyelőre egyik projekt kapcsán sincs hivatalos megerősítés!

Mit szóltok ezekhez a pletykákhoz? Ti melyik sorozatokat néznétek meg szívesen a felsoroltak közül? Véleményeteket HoloNet nevű Facebook-csoportunkban is megírhatjátok.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo