728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Több élőszereplős Star Wars-sorozatról is pletykálnak

obi-wan-ewan-mcgregor.png

Hosszú évekig vártak a Star Wars-rajongók arra, hogy egy élőszereplős sorozatot kapjanak, és most mindjárt kettő is érkezik: a Birodalom bukását követő időszakban játszódó The Mandalorian, és egy Cassian Andor karakterére fókuszáló, egyelőre címtelen Zsivány Egyes-előzménysorozat. Az utóbbi napokban pedig különböző oldalak arról számoltak be, hogy a Disney és a Lucasfilm további sorozatokat tervez, amelyek a már hivatalosan bejelentett szériákhoz hasonlóan a Disney+ streaming oldalra fognak felkerülni:

 • A HNEntertainment úgy értesült, hogy a Lucasfilmnél komoly ötletelés zajlik, és több karakter is felmerült, akiknek saját sorozatot csinálnának. A honlap öt olyan sorozattervet sorolt fel, amelyet szerintük fontolgat a stúdió: a fiatal Leia, Phasma százados, Rose Tico, a Ren lovagok és Darth Bane neve merült fel, mint a jövőbeli sorozatok lehetséges főhősei.

 • A We Got This Covered azt írta, hogy az ő forrásaik szerint a folytatástrilógia két hőse, Finn és Poe Dameron, valamint Lando Calrissian és a Solóban megismert Qi'ra kaphatnak saját sorozatot.

 • A Star Wars News Net szerint pedig egy Obi-Wan-minisorozat van előkészületben Ewan McGregorral a főszerepben. Ez a széria a tervezett, de végül a Disney főnöke által bejelentett "lassítás" miatt elvetett Kenobi-film forgatókönyvéből készül majd a honlap szerint.


Hangsúlyozzuk, hogy ez mind csak szóbeszéd, egyelőre egyik projekt kapcsán sincs hivatalos megerősítés!

Mit szóltok ezekhez a pletykákhoz? Ti melyik sorozatokat néznétek meg szívesen a felsoroltak közül? Véleményeteket HoloNet nevű Facebook-csoportunkban is megírhatjátok.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

11 Hozzászólás

 • Baronmort
  2019 febr 19 : 22:55
  Beküldte: Baronmort

  Minden vágyam egy Rose Tico sorozat lenne, természetesen mellé el tudnék viselni egy Jar Jar Binks sorozatot is, de nem szabad telhetetlennek lennem...

  A viccet félre téve a Ren lovagokat előbb filmbe nézném meg, nagyon furcsa, hogy már kezdik kiaknázni a korszakot az Ellenállással, a Poe Dameron képregénnyel és mégis szinte semmit nem tudunk róluk.
  Darth Bane sorozatból bármennyit, csak legyen sötét az egész sorozat hangulata, és rendezzék ezt a Trónok Harca alkotói. 08
  Az Obi-Wan sorozattal is ki lennék békülve, ha a film ki lett lőve.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 febr 20 : 00:43
  Beküldte: SonOfMurglak

  azon én meglepődtem, hogy a Rose sorozat felmerült... mondjuk a magam részéről nem értem, mi az a nagy utálat vele szemben, szerintem ez a Jar Jarhoz való hasonlítgatás is eléggé sántít. nem voltam elragadtatva a csajtól, de azért belőlem nem tud ekkora indulatokat kiváltani. viszont belegondolva, mivel olvastam a Kobalt Századot, szerintem volna benne fantázia. érdekes lenne bemutatni, hogy mit csinált az Első Rend a szülőbolygójával, abból lehetne egy jó sorozat.

  Bane szerintem is jöhet, a Ren lovagok sorozata is (róluk tényleg illene mutatni valamit!). Poe-t is szeretem, ráadásul Oscar Isaac-et is bírom, szóval vele is megnéznék egy sorozatot.
  Qi'ra sorozata is érdekes lehetne. és főleg azért volna jó, mert be lehetne mutatni róla, amit a Solo folytatásában akartak. esetleg Maul is benne lehetne egy ilyen sorozatban.

  Viszont kövezzetek meg, de engem Obi-Wan nem érdekel. az előzménytrilógia és a TCW egyik fő karaktere, már annyit láthattuk... én valami mást néznék inkább. Leia sorozata se vonz, ma amiatt, hogy bírom a Bail Organát játszó színészt, és egy ilyen sorozatban ő is szerepet kaphatna 08 Landóról azt gondolom, hogy ő egy tipikusan olyan figura aki mellékszereplőként jó, mint "kiegészítő" figura, de főhősként nem hiszem, hogy működne. illetve inkább azt mondom, hogy úgy sok volna...

  0 0
 • RacerX
  2019 febr 20 : 07:41
  Beküldte: RacerX

  Hát amíg nem lesz hivatalos megerősítés, én ezt a hírt erős fenntartásokkal kezelem.
  Annak idején amikor szóba jött hogy lesznek spin-off filmek, akkor is beindultak a "jól értesült" források hogy szinte minden karakter kap egy saját filmet.
  Most hogy készülnek sorozatok is, eljátsszák ugyanezt.
  Komolyan ki né nézne meg egy Rose Tico sorozatot?

  1 0
 • SonOfMurglak
  2019 febr 20 : 09:21
  Beküldte: SonOfMurglak

  egyértelmű, hogy fenntartásokkal kell kezelni 08 de azért mindig jó eljátszani a gondolattal, ötletelni, hogy ki kaphatna saját sorozatot 08
  hát nem tudom, a rajongók közül biztosan kevesen néznék meg Rose sorozatát xD kérdés, hogy az átlagnézőt meg tudnák-e fogni vele...

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 febr 20 : 09:27
  Beküldte: SonOfMurglak

  egyébként... így legyen ötösöm a lottón... 01 úgy tudtam, hogy mindenki csak a Rose sorozat ötletén fog szörnyülködni, a többivel nem is foglalkozik xD 01

  1 0
 • RacerX
  2019 febr 20 : 09:45
  Beküldte: RacerX

  Na igen... 01
  Viszont egy Bane, vagy egy KOR sorozat érdekes lenne. Leiáról viszont már van annyi anyag - könyvek, képregények, hogy szerintem felesleges lenne, csakúgy mint Phasma. A könyvek és a képregények már kivesézték hogy egy önző genya.

  1 0
 • Steery
  2019 febr 20 : 16:14
  Beküldte: Steery

  A legtöbb értelme egy Felkelők című tv sorozatnak volna, ami a yavini csata utáni érme átadó ünnepség utáni percben kezdődik és bemutatja, hogyan jutottak el a felkelők a Yavin 4-től a Hothig. Ez 3 év eseménysora, minimum 3 évadban elmesélve, Luke, Leia, Han és Csubi főszereplésével. Mivel rengeteg könyv és képregény foglalkozik ezzel a korszakkal, de nincs rendes, összefüggő eseményrendje az egésznek, bőven lenne mit bepótolni. Aztán ha ez sikerrel lement, jöhet a folytatás, ami A birodalom visszavág és A Jedi visszatér közti eseményeket meséli el, Szövetség címmel, legalább 1 évadban. Évadonként olyan 20-25 db 45 perces részt még én is kapásból ki tudnék találni, újra kanonizálva egy csomó sztorit az apokrifek közül és feljavítva azok gyengeségeit, hibáit.

  2 0
 • Kempesbaba
  2019 febr 20 : 18:18
  Beküldte: Kempesbaba

  Végre egy jó ötlet,amivel egy átlag néző (nem sw rajongó) is kezdeni tudna valamit

  1 0
 • tengerecki
  2019 febr 20 : 20:24
  Beküldte: tengerecki

  Egy jó Lando sorozat nálam célt érne. Egy nagydumás, bajkeverő hamiskártyás, több bolygón átívelő kalandja simán jöhetne, több évadon át is. A Ren lovagokkal is kezdhetnének valamit, egy jó dark akciósorozat kinézne neki. Phasma, Leia, Rose nem érdekel, Poe és Finn pont elég a filmben, Bane nemtom, Kenobit nagyon bírom, Ewan a PT legjobb arca, de 4 filmben meg a rajzfilmekben láttam már eleget a karaktert. Azért mire oda jutnak, hogy legyen valami, úgyis szűkítik a kört. Tudom, hogy az Erő átjárja a Galaxist, de én szeretnék egy e nélküli sorozatot, mondjuk pont a Mandalori után nem biztos, hogy megint bevállalnak egy "Erőtlen" kalandot. Vagy pont ezért fognak?

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 10
 • Tagok: 0
 • Összes tag:498
 • Legújabb:BaniKing
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57