Timothy Zahn reagált Thrawn szerepének kiosztására

zahn_.png

Régóta rebesgették, hogy az Ahsoka sorozatban az a Lars Mikkelsen játszhatja majd el Thrawn-főadmirálist, aki a Lázadók animációs szériában megszólaltatta a karaktert. A színész azonban (hasonlóan több másik, Star Wars-projektben szereplő kollégájához) még az év elején is tagadta a Thrawnként való visszatérését, aztán a Star Wars Celebration rendezvényen bejelentették: ő keltheti életre az ikonikus figurát.

A hírre időközben reagált maga Thrawn megalkotója, Timothy Zahn is, aki mostanáig kilenc regényében szerepeltette a karaktert. Az írót a Paris Fan Festival nevű rendezvényen beszélt arról, mit gondol arról, hogy Mikkelsenre esett Filoniék választása.

Mikkelsen Thrawn

Én a karaktereknek a viselkedését szoktam elképzelni, nem annyira a hangjukat vagy a megjelenésüket. Lars Mikkelsen nagyszerű munkát végzett a szinkronizáláskor. Egy dán színészről van szó, és bár nincs akcentusa, de van egy különleges ritmikus lejtés a beszédében, amikor Thrawnként szólal meg, és ettől egy kicsit idegenül hangzik a beszéde. Tökéletes választás!

– mondta Zahn.

Az írótól egyébként saját bevallása szerint mostanában nem várható újabb Thrawn-regény, úgy néz ki tehát, hogy egyelőre a Chiss Birodalom-trilógia záródarabja, a nálunk tavaly meg jelent Járulékos veszteség lesz az utolsó könyv, amely a karakter köré épül. Ugyanakkor a főadmirális rajongóinak jó hír, hogy a következő években várhatóan nagy szerepet kap majd Thrawn a Dave Filoni és Jon Favreau által fémjelzett, Új Köztársaság idején játszódó mozgóképes Star Wars-projektekben.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo