TIE Fighter-képregénysorozat indul, amely az egyik új Star Wars-regényhez is kapcsolódik

tiefightercomic.png

Tavaly a Comic Conon jelentették be, hogy a Battlefront-regény és a Zsivány Egyes könyvadaptációjának szerzője, Alexander Freed új könyvet ír Alphabet Squadron címmel, a VI. rész után birodalmiakra vadászó pilótákról. A regény 2019 júniusában jelenik meg. Most végre közzé tették a borítóját, és az is kiderült, hogy nem is egy, hanem három kötete is lesz, azaz újabb Star Wars-könyvtrilógiának örülhetünk.

És ez még nem minden, ugyanis áprilisban elindul a Marvel újabb minisorozata, a Star Wars: TIE Fighter, amely az Alphabet Squadron-trilógia történetéhez fog kapcsolódni - és ahogyan a cím is utal rá, a másik oldal szemszögéből mutatja be az eseményeket. Főszereplői pedig egy Shadow Wing (azaz "Árnyékszárny) nevű TIE-osztag tagjai lesznek. A minisorozatot a Thrawn- és a Zsivány Egyes-képregényeken is dolgozó Jody Houser írja. Ehhez is jött már egy borítókép, amit a folytatásban nézhettek meg.

Mit szóltok a könyv-képregény crossoverhez? Örültök, hogy Freed regénytrilógiával jelentkezik? Véleményeteket a fórumon és HoloNet nevű Facebook-csoportunkban is megírhatjátok.

Cover


Cover

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo