The Mandalorian: videón a 2. évad vizuális effektjei

mandoseason2.png

Az Important Looking Pirates egy olyan vizuális effektekkel foglalkozó stúdió, ami pár Star Wars-projekten dolgozott már az elmúlt években, például Az utolsó Jedik és a Skywalker kora filmeken és a The Mandalorian első évadján. A vállalat visszatért az élőszereplős sorozat második évadjához is, többek között az első részben feltűnő, a John Leguizamo által szinkronizált Gor Koresh karakterén szépítettek, de a 11. rész tengerjáró és birodalmi hajós jelenetéhez is hozzáadták tudásukat, mint ahogyan egy általuk közzétett videón látható:


A digitális trükkökért felelős cég olyan egyéb filmeknél és műsoroknál is közreműködött, mint a Watchmen sorozat, Westworld, Jurassic World: Bukott birodalom, Krypron, Fekete vitorlák, Lost in Space – Elveszve az űrben. A The Mandalorian első évada összesen 7 Emmy-díjat zsebelt be a 15 jelölésből, amik között szerepelt a speciális vizuális effektek kategória is, és talán idén is várható jutalom az elvégzett munkáért.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo