728x79_szukitshu_banner_001.jpg

The Mandalorian: Új képek és infók

the_mandalorian_poster_pic.png

Az Entertainment Weekly az utóbbi napokban több cikket is közölt a novemberben érkező The Mandalorianről, amelyekben új képeket és infókat egyaránt találhatunk. A sorozathoz érkezett két fotó egyikén látható az Alkonyat-filmekből ismert Julia Jones is, aki egy Omera nevű karaktert játszik. (Az újabb információkat a folytatásban olvashatjátok!)

Carano

2

Jon Favreau, a sorozat atyja és Dave Filoni rendező elmondták, hogy bár a széria egy konkrét karakter történetére fókuszál, megmutatja majd azt is, hogyan alakult ki szép fokozatosan az Első Rend. Filoni egyébként azt nyilatkozta, hogy olyasmiket csináltak, olyasmiket láthatnak majd a rajongók, amikhez hasonló Star Warsban még korábban sosem szerepelt.

A galaxis helyzetét egyébként úgy írták le, hogy olyan, mint a westernekben - nem véletlen, hogy éppen ebből a műfajból merítenek. Hiszen hiába van egy központi kormányzat, a vadnyugathoz hasonlóan a galaxis peremvidéken sem tud rendet tartani.

Gina Carano elárulta az általa játszott, egykori lázadó katonából zsoldossá váló Cara Dune-ról elmondta, hogy sokáig egyedül vándorol, aztán egy bolygón összefut a mandalórival, akiről azt hiszi, hogy őt elfogni érkezett, és aztán kialakul közöttük egy kapcsolat.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

0 Hozzászólás

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

  • Vendégek: 7
  • Tagok: 0
  • Összes tag:498
  • Legújabb:BaniKing
  • Legtöbb online:441
    Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57