The Mandalorian: Timothy Olyphant viselheti Boba páncélját

boba_fett2.png

A múlt héten derült rá fény, hogy Timothy Olyphant (Deadwood) is csatlakozik a The Mandalorian szereplőgárdájához, egyelőre ismeretlen szerepben. A Slashfilm információi szerint a színésszel Boba Fett páncélját viselve vettek fel jeleneteket. Ez látszólag ellentmond annak a pletykának, miszerint Temuera Morrison tér vissza a Star Wars világába a sarlakk gyomrába esett fejvadász bőrében, ám a kánon szerint ez megmagyarázható.

 

Chuck Wendig a VI. rész után játszódó Utóhatás-trilógiájában feltűnt egy bizonyos Cobb Vanth nevű karakter, aki egy önjelölt sheriff szerepét vette magára a tatuini Freetown városában. Egy rejtélyes mandalori páncél-összeállítást visel, amit olyan jawáktól szerzett meg, akik Jabba megsemmisült vitorlásbárkájánál (ahol Boba Fett beleesett a sarlakk vermébe) guberáltak, nem sokkal A Jedi visszatér eseményei után. Ennek alapján nagyon úgy tűnik, hogy Vanth a legendás fejvadász vértezetére tett szert.

 

Vanth háttértörténetéről még meglehetősen keveset tudunk, csupán annyit, hogy egykor rabszolga volt, ennek jeléül szolgált a hátára vésett csillag formájú sebhely. A Jabba halála után bekövetkezett hatalmi űr betöltésére különféle bűnözői szindikátusokat vonzott magához a Tatuin, és Cobb Vanth arra szentelte életét, hogy megóvja Freetownt a bűnözői elemektől, például a Vörös Kulcs nevű szervezet fosztogatóitól. Vanth még taszken vadászokkal is egyezséget kötött, hogy segítsenek megvédeni a kis települést.

 

Kérdés, hogy a fenti információk tekintetében a The Mandalorian első évadjának ötödik része végén feltűnt rejtélyes alak az vajon Boba Fett, vagy Cobb Vanth? Valószínűleg utóbbi, és itt jöhetne képbe Temuera Morrison karaktere, aki bizonyára szemet vetett régi páncéljára. És természetesen érdemes megjegyezni, hogy ezek az információk szóbeszédeken alapszanak még.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo