The Mandalorian: Mire számíthatunk a 2. évadban?

the_mandalorian_2_evad_screenshot_20200908161134_1_original_1150x645_cover.jpg

Ötven nap múlva folytatódik a The Mandalorian a második évaddal, és az Entertainment Weekly meg is osztott néhány képet az új szezonból egy hosszabb cikkel egyetemben, ebből szemezgettük ki a fontosabb infókat. A cikkben megszólal a Cara Dune-t játszó Gina Carano, hogy a forgatást különösen nagy titoktartás és óvatosság övezte, a díszletekhez fekete csuklyában kísérték el őket a lesifotósok miatt. Illetve arra a felvetésre, hogy feltűnik-e benne a hivatalosan még mindig meg nem erősített Ahsoka Tano, Boba Fett, Bo-Katan Kryze, valamint két új karakter Michael Biehn és Timothy Olyphant által, azt felelte a színésznő, hogy "néhányan igen, néhányan nem".

 

Jon Favreau, a műsor showrunnere elmondta, hogy az új évad egy nagyobb történettel fog bírni, amiben a részek kevésbé lesznek izoláltak, ugyanakkor az epizódoknak meglesz a saját zamata. Továbbá minden kibővül, növekednek a tétek, valamint a Gyermek és Mandalori közti sztori fejlődése élvezetes lesz. Míg az első évad a mandalori köré épült, a folytatásban más karakterek is bemutatkoznak és különböző sztoriszálakra is külön figyelem hárul. Favreau szerint a második körre kevesebb induló költséget kellett rááldozni, így a látványra is több forrásuk jutott. Az epizódok különböző hosszúságúak lesznek, a nyolcból az elsőt maga Favreau fogja jegyezni rendezés tekintetében.

 

Mandót és a Gyermeket Giancarlo Esposito karaktere, Gideon moff fogja üldözni, és a hagyományos Star Wars-os gonosztevőkhöz méltóan a csábítás erejével fog támadni. Az első évad alapján Emmy-díjra jelölt Esposito sejtelmesen elmondta, a fejvadász bébicsősz sarkában lesz, akivel lehet pár összecsapása, és akit mentálisan is le akar fegyverezni, talán pár csatát is megvívat a mandalorival a saját céljaihoz, és talán gonosznak lehet nevezni a karaktert, de olyan út érdekében fektet be energiát és hatalmat, ami mindenki számára a legjobbat jelentheti, de kicsit a diplomatikus és manipulatív oldalát is megismerhetjük. Emellett egy nagyobb járműve is lesz, valamint négyszemközti jelenetei is akadnak majd a Gyermekkel, aki az első évad tükrében a forgatásokon is nagy sztárra nőtte ki magát.

 

A fejvadász céh ügynöke, Greef Karga is visszatér, az őt játszó 72 éves színész és a rendezői székbe is beszálló Carl Weathers elmondta, hogy egy olyan küldetésen vesz részt, aminek teljesítésével törvényesebbnek mondhatja, legitimálhatja magát, ugyanakkor motoszkálhat valami önző dolog is a fejében.

 

A Star Wars atyja, George Lucas is ellátogatott a második évad egyik forgatására, amit Dave Filoni dirigált. Favreau elmondása szerint Lucas hű maradt a "gyorsabban és intenzívebben" instrukciókhoz, és ezekkel a módszerekkel, presze egyéb tanácsok mellett segítette Filoni munkáját.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Még nincs bejegyzés

Hirdetés

Ve Rvo Ro S

Online

  • Vendégek: 7
  • Tagok: 0
  • Összes tag:499
  • Legújabb:Tgellai
  • Legtöbb online:441
    Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57

Hirdetés

Elo Jegyezheto Poe