The Mandalorian: Megvan, mikor forog a 3. évad

greef_karga_wallpaper___the_mandalorian_s02_by_spirit__of_adventure_de8uj4u_pre.jpg

Egy korábbi nem hivatalos értesülés szerint a The Mandalorian harmadik évada legjobb esetben 2022 tavaszán indulhat útjára a Disney+ streaming szolgáltatón. Bár ez az információ nem áll erős lábakon, most egy sokkal biztosabb bejelentéssel kiderült, mikor kezdődnek a forgatási munkálatok. A Greef Kargát alakító 73 éves Carl Weathers az e hónapban tartott Steel City Con rendezvényen elárulta, hogy jövő hónapban, azaz szeptemberben látnak majd hozzá a harmadik évad felvételéhez, és egyúttal a színész azt is felfedte, hogy csakúgy, mint a második évadnál, ismét a rendezői székbe ül, valamint karaktere is visszatér az újabb kalandokban.

 

Bár egyes információk szerint a The Book of Boba Fett készítésével együtt az "anyasorozat" harmadik évadához is vettek fel képanyagot, a fő forgatással még lesznek bőven munkálatok. Összehasonlításképpen a járványhelyzetet még éppen megúszó második évadának forgatása tavaly márciusban fejeződött be, a premier pedig október végén volt. Ez alapján, ha kellő gyorsasággal dolgoznak a készítők a harmadik felvonáson, még a tavaszi bemutató tartható lenne egy április-május környéki dátummal, ugyanakkor az is benne van a pakliban, hogy csúszni fognak a kezdéssel.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo