The Mandalorian: Már iparkodnak a harmadik évadon?

the_mandalorian_poster_pic.png

Bár a nézők még csak az első évadot láthatták a The Mandalorianból a Disney+-on, és a második szezon is októberben fog startolni reményeink szerint, amelynek forgatása idén márciusban fejeződött be, de a Variety értesülései szerint már folyik a munka a harmadik felvonáshoz. A meg nem nevezett forrás szerint a széria showrunnere, Jon Favreau “egy jó ideje a harmadik évad írásán dolgozik”, és a látványtervek terén Doug Chiang, a Lucasfilm alelnöke és felelős kreatív rendezője vezényletével is készülgetnek a koncepciós elképzelések “az utóbbi pár hétben”, tehát az előkészületek már javában zajlanak.

 

Ezen kívül egy másik forrásra hivatkozva a produkciós tervező részleg már április 20-án munkához kezdett a harmadik évadhoz, rámutatva arra a tényre, hogy a részlegnek “hosszú átfutási időre” van szüksége, ami alátámasztja, hogy miért “kezdtek el iparkodni már igazán korán”. Bízzunk benne, hogy igazak a hírek és nem okoz semmi se fennakadást a készítés során.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Fergeteghajto 2

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo