The Mandalorian: Képregény-adaptációt kap az 1. évad

marvel_mandalorian_tall_357.jpg

Amíg várunk, hogy a harmadik évadban visszatérjen Din Djarin, egy kis visszatekintés és felzárkóztatás apropójából hamarosan készül a The Mandalorian első évada alapján egy 8 részes képregény a Marvel jóvoltából. Az ígéretek szerint egy másik módon élhetjük át az első évad eseményeit a képregénnyel, aminek első száma júniusra várható. A széria írásáért Rodney Barnes (Lando - Double or Nothing, War of the Bounty Hunters) lesz a felelős, míg a rajzokat Georges Jeanty szolgáltatja, aki A Köztársaság fénykora képregény-sorozaton is dolgozott. Az első szám borítóját már meg is csodálhatjuk a bejelentés mellé.

Marvel Mandalorian Cover 436

 

Még 2020-ban jó sok kiegészítő tartalmat jelentettek be a nagy sikert aratott The Mandalorian köré, köztük egy Marvel képregény is tervben volt. Azonban utána nem sokkal néhány címet kaszáltak, a képregény sorsáról nem közöltek információt. Elképzelhető, hogy erről az adaptációról van szó, ám ezt nem ismertették hivatalosan. Valamint még az is kérdés, hogy a második évad, vagy a The Book of Boba Fett is kap-e feldolgozást.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo