The Mandalorian: Infók és képek a karakterekről

themandalorian-1280-1538697197244_1280w.jpg

A Celebrationön megtudtunk egy keveset a Tha Mandalorian sorozatról. Jon Favreau elmondta, hogy az időszak, amelyet választottak, még elég bizonytalan, hiszen a Birodalom már megszűnt, de az Új Köztársaság közigazgatása még nem épült ki mindenhol. Emellett arról is beszéltek, hogy a szériát a westernek, régi szamurájfilmek ihlették - de látványvilág tekintetében A bátrak karavánja című Ewok-filmből is merítettek. Bemutatták a központi karaktereket is - a folytatásban képeket és néhány infót találtok róluk.


A Pedro Pascal megformálta mandalórinak továbbra sincs neve. Róla annyit tudtunk meg, hogy olyan típusú karakter lesz, mint Clint Eastwood a híres westernjeiben (nyilván a névtelenség is ezzel függ össze), nem lehet se jónak, se rossznak nevezni. A hajóját a korábbi pletykáknak megfelelően Razorcrestnek (azaz "Pengecsúcs"-nak) hívják, és komoly tűzerőt képvisel.

2
5
Hajo
2
Gina Carano egy Cara Dune nevű egykori lázadó katonát alakít, aki azzal küszködik, hogy új életet kezdjen a háború befejeztével.

3
Carl Weathers lesz Greef Karga, egy fejvadászcsapat vezetője, aki egy fontos (és veszélyes) küldetést bíz a főhősre.

4
Forrás: JediNews

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo