728x79_szukitshu_banner_001.jpg

The Mandalorian: Infó két karakterről és egy pletyka a sorozatról

boba_bounty_hunter.png

A HN Entertainment (akik korábban arról adtak hírt, hogy úgy tudják: több Star Wars-sorozatot is tervez még a Disney) azt írja, hogy a Lucasfilm nem is várja meg az első élőszereplős sorozat, A mandalóri bemutatóját, és már most megrendelte a második évadot. Bár ez egyelőre szigorúan csak pletykaként kezelendő, de azért nem lenne meglepő, ha igaznak bizonyulna - hiszen a Disney nyilván azt szeretné, ha minél tovább futna az ő streamingoldalukra érkező széria.

A sorozat két karakteréről ellenben biztosabb infók érkeztek - ezért ezeket a folytatásban olvashatjátok, hogy aki akarja, elkerülhesse a spoilereket.


Először is nemrég kiderült, hogy az angol nyelvű verzióban a The Mandalorian egyik rendezője, Taika Waititi kölcsönzi majd a hangját a sorozat egyik karakterének, a korábban beharangozott orgyilkos-droidnak (aki feltehetőleg IG-88 lesz).

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Jon Favreau (@jonfavreau) által megosztott bejegyzés,


Aztán a napokban a német direktor, Werner Herzog - aki nem rendezni, hanem szerepelni fog a sorozatban -, egy interjúban elmondta, hogy nem sokat láthatjuk majd a karakterét, aki egy "igazi gonosztevő" lesz.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"Yeah, I know the song. We take what we are given. We must do what we must."
A Szerző cikkei

0 Hozzászólás

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

  • Vendégek: 75
  • Tagok: 0
  • Összes tag:457
  • Legújabb:Öcskös22
  • Legtöbb online:213
    Vendégek: 213 Tagok: 0 ekkor: 2019 október 15 kedd - 15:18:45