728x79_szukitshu_banner_001.jpg

The Mandalorian: Favreau a Star Wars összes korszakából bevonna elemeket

jon-favreau.jpg

November 12-én startol a The Mandalorian, Jon Favreau élőszereplős sorozata a Disney+ szolgáltató platformon. A közzé tett előzetesek és információk után is rengeteg kérdés maradt hátra a sorozattal kapcsolatban, az Entertainment Weekly ennek okán bepróbálkozott pár kérdéssel a showrunnernél, miszerint fel fog-e tűnni két népszerű Legendák-karakter a műsorban, név szerint Thrawn (akit már kanonizáltak, viszont a sorsa még ismeretlen a sorozatot lefedő időszakban) és Mara Jade (a Legendákban Luke Skywalker felesége, aki még nem jelent meg az új kánonban), és hogy tárgyaltak-e erről a két karakter atyjával, Timothy Zahnnal. Nos, egy ilyen kérdésre nyilván csak diplomatikusan lehet válaszolni, mint ahogyan Favreau is tette, viszont ennél azért picit több ígéret van: 

Nem szeretnék előzetesen mondani semmit, ami lelőné a poénokat. Vannak eszmecseréink. Részben arról, hogy milyen jó lenne, ha egybe sűrítenénk az eredeti trilógia, az előzmények, a folytatások, A klónok háborúja világát, és dolgokat az eddig ismert kánonból, valamint a Legendákból. Úgy hiszem, ez a sorozat megadja a lehetőséget, hogy mindezen elemeket behozza, így nem számít, milyen ízvilága van az embernek a Star Wars terén, biztos lesz valami, amit élvezni fog. De ezek jó kérdések.

Favreau tehát nem zárta ki a lehetőséget, ám nem is erősítette meg azt. Viszont szavainak van alapja a Legendákkal kapcsolatban, elég csak a címszereplő fegyverére gondolni, ami az 1978-as The Star Wars Holiday Specialben látott eszközre hajaz, amit Boba Fett használt.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Még nem érkezett hozzászólás.
 • Gyeze

  Könyvek

  Köszi szépen! :)
  Írta: Gyeze 1 hónapja
 • PAVideoStudio

  Könyvek

  Szia! Nincs náluk probléma. Az előrendelhető könyvek azért kerültek l[tovább...]
  Írta: PAVideoStudio 1 hónapja
 • Gyeze

  Könyvek

  Sziasztok!Tud valaki valami infót Szukits Kiadóról? Eléggé megdrágult[tovább...]
  Írta: Gyeze 1 hónapja

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 

HozzászólásokEzen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 8
 • Tagok: 0
 • Összes tag:499
 • Legújabb:Tgellai
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57