The Mandalorian: Favreau a Star Wars összes korszakából bevonna elemeket

jon-favreau.jpg

November 12-én startol a The Mandalorian, Jon Favreau élőszereplős sorozata a Disney+ szolgáltató platformon. A közzé tett előzetesek és információk után is rengeteg kérdés maradt hátra a sorozattal kapcsolatban, az Entertainment Weekly ennek okán bepróbálkozott pár kérdéssel a showrunnernél, miszerint fel fog-e tűnni két népszerű Legendák-karakter a műsorban, név szerint Thrawn (akit már kanonizáltak, viszont a sorsa még ismeretlen a sorozatot lefedő időszakban) és Mara Jade (a Legendákban Luke Skywalker felesége, aki még nem jelent meg az új kánonban), és hogy tárgyaltak-e erről a két karakter atyjával, Timothy Zahnnal. Nos, egy ilyen kérdésre nyilván csak diplomatikusan lehet válaszolni, mint ahogyan Favreau is tette, viszont ennél azért picit több ígéret van: 

Nem szeretnék előzetesen mondani semmit, ami lelőné a poénokat. Vannak eszmecseréink. Részben arról, hogy milyen jó lenne, ha egybe sűrítenénk az eredeti trilógia, az előzmények, a folytatások, A klónok háborúja világát, és dolgokat az eddig ismert kánonból, valamint a Legendákból. Úgy hiszem, ez a sorozat megadja a lehetőséget, hogy mindezen elemeket behozza, így nem számít, milyen ízvilága van az embernek a Star Wars terén, biztos lesz valami, amit élvezni fog. De ezek jó kérdések.

Favreau tehát nem zárta ki a lehetőséget, ám nem is erősítette meg azt. Viszont szavainak van alapja a Legendákkal kapcsolatban, elég csak a címszereplő fegyverére gondolni, ami az 1978-as The Star Wars Holiday Specialben látott eszközre hajaz, amit Boba Fett használt.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo