The Mandalorian: Ez a színésznő tér vissza a 3. évadban

frog_lady.jpg

Nemrég zárult le a The Mandalorian 3. évadának forgatása. Elméletileg többek között a Városfejlesztési osztályból ismert Jim O’Heir és a Vissza a jövőbe-trilógia ikonikus Dokija, Christopher Lloyd is benne lesz a legújabb etapban. Ők mind új arcok a Star Wars franchise-t illetően, viszont lesz jó pár visszatérő színész is. Legújabban egy olyan színésznő jelentkezett be a folytatáshoz, aki nem az arcát adta a projekthez: Misty Rosas az Instagramra töltött fel magáról egy képet, a felsőjén egy "The Mandalorian Season 3" felirat látható.

 

Misty Rosas (Az éhezők viadala, Van Helsing) volt ugyanis a testdublőre az első évadban az ugnaught Kuill-nek, illetve a második évad béka asszonyságának. Arról viszont, hogy ezúttal kit fog alakítani hús-vér formájában, nem szólt a fáma, az előző tendenciát tekintve valószínűleg új karaktere lesz, de nem kizárt, hogy ismét a béka asszonyságról, vagy a történet szerint halott Kuill flashback jeleneteiről van szó.

Rosas

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo