The Mandalorian: Bo-Katan is jöhet a második évadba

Bo_Katan.png

Ha igazak lesznek az elmúlt hetek hírei, valóságos sztárparádé kerekedik ki a ősszel a The Mandalorian sorozat második évadában. A Slashfilm több egybehangzó forrása alapján Ahsoka és Boba Fett után egy újabb mandalori, Bo-Katan Kryze, Satine húga is tiszteletét teheti (Ahsokához hasonlóan először élőszereplős formában először) a műsorban, mégpedig állandó szinkronhangja, Katee Sackhoff (Battlestar Galactica, 24, Flash - A Villám, Másik élet), aki A klónok háborúja és a Lázadók animációs sorozatokban játszotta hangban a karaktert.

Bo-Katan feltűnése többek között egy nagyon fontos kérdést is megválaszolhat az első évadból, hiszen a Lázadók negyedik évadában úgy ért véget a mandaloriak története, hogy ő szerezte meg a Sötétkardot és kezdte el vezetni a népét. Majd hirtelen jött a The Mandalorian, amiben a fegyver már Gideon moff birtokában van. Így választ kaphatunk arra, akár Bo-Katan vallomásából, hogyan került el tőle a mandalori kultúra egyik legbecsesebb tárgya. Illetve az sem kizárt, hogy hologram, esetleg visszaemlékezés formájában tér vissza a szereplő, meglátjuk, természetesen ez még nem is hivatalos dolog.

Katee Sackhoff

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo