728x79_szukitshu_banner_001.jpg

The Mandalorian: Bo-Katan is jöhet a második évadba

Bo_Katan.png

Ha igazak lesznek az elmúlt hetek hírei, valóságos sztárparádé kerekedik ki a ősszel a The Mandalorian sorozat második évadában. A Slashfilm több egybehangzó forrása alapján Ahsoka és Boba Fett után egy újabb mandalori, Bo-Katan Kryze, Satine húga is tiszteletét teheti (Ahsokához hasonlóan először élőszereplős formában először) a műsorban, mégpedig állandó szinkronhangja, Katee Sackhoff (Battlestar Galactica, 24, Flash - A Villám, Másik élet), aki A klónok háborúja és a Lázadók animációs sorozatokban játszotta hangban a karaktert.

Bo-Katan feltűnése többek között egy nagyon fontos kérdést is megválaszolhat az első évadból, hiszen a Lázadók negyedik évadában úgy ért véget a mandaloriak története, hogy ő szerezte meg a Sötétkardot és kezdte el vezetni a népét. Majd hirtelen jött a The Mandalorian, amiben a fegyver már Gideon moff birtokában van. Így választ kaphatunk arra, akár Bo-Katan vallomásából, hogyan került el tőle a mandalori kultúra egyik legbecsesebb tárgya. Illetve az sem kizárt, hogy hologram, esetleg visszaemlékezés formájában tér vissza a szereplő, meglátjuk, természetesen ez még nem is hivatalos dolog.

Katee Sackhoff

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

 • Gyeze

  Gyűjtemények

  http:// keptarhely.eu/ view.php? file=20200913v00tx1d z8.jpeghttp:// [tovább...]
  Írta: Gyeze 1 hete
 • Steery

  Gyűjtemények

  Láttam az újságosnál, hogy elindult egy Star Wars sisakok sorozat, am[tovább...]
  Írta: Steery 1 hete

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 6
 • Tagok: 0
 • Összes tag:499
 • Legújabb:Tgellai
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57