The Book of Boba Fett: új képek és infók

boba_em_cov.jpg

Az Empire magazin új számában az érkező Boba Fett-sorozattal is foglalkozik, és néhány új kép mellett találunk benne néhány nyilatkozatot a készítőktől is.

A széria alkotója, Jon Favreau az alapszituációt ecsetelve így fogalmazott: "Van egy hatalmi vákuum, mivel Jabba meghalt. Jabba egyértelműen egy erős kezű, tiszteletet parancsoló vezető volt, akitől nagyon féltek az emberek, és aki láthatóan vasmarokkal uralkodott. Ha ilyesvalaki esik ki a Tatooine, illetve a Hutt Űr 'ökoszisztémájából', akkor egy olyan szituációt kapsz, amely tökéletes a gengszterfilmes műfaj számára."

Mivel Boba nem egyből Jabba, hanem már Bib Fortuna helyére lép, így amit megörököl, az már nem ugyanaz, így rajta áll, hogy becsületet szerezzen magának a bűnözők között. Mint Favreau mondja: "Noha Boba fejvadászként nagyon tapasztalt, de egy bűnszervezet vezetésében, haderő irányításában nincs tapasztalata. Általában nem 'újoncnak'szoktuk látni, hanem olyan helyzetekben, amikor azt csinálja, amit tapasztalt. Ebben az esetben viszont most éppen beleszokik egy pozícióba."

Robert Rodriguez rendező pedig arról beszélt, hogy "ebben az évadban sokat látunk majd Boba valódi jelleméből", illetve azt is hozzátette, hogy "feltétlenül látni fogjátok majd 'barbár üzemmódban' is".

Book Of Boba Fett Excl 1

Boba Empire 2
Boba Empire 1

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Fergeteghajto 2

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo