The Acolyte: Úgy tűnik, megvan a főszereplő

acolyte.jpg

A 2022-es évben bőven el leszünk látva sorozatokkal: idén kezdődik és jövőre átnyúlik a The Book of Boba Fett, jön az Obi-Wan Kenobi és az Andor, folytatódik a The Mandalorian a harmadik évadával, de még a The Bad Batch animációs sorozat is megkapja második etapját. A várományos, a Köztársaság Fénykora végnapjaiban játszódó The Acolyte sorozat is jövő tavasszal/nyáron fog forogni a pletykák szerint, amiről eddig csupán azt tudni, hogy a harcművészet és a sötét oldal erőteljesen jelen lesz a produkcióban, Leslye Headland lesz a showrunner, várhatóan 8 epizódos lesz, és szintén a madarak csicsergik, hogy egy kultikus karakter is tiszteletét teszi benne.

 

Még a szereposztásra is titok vetül jelenleg, de a The Illuminerdi szerint a Lucasfilm Amandla Stenberggel tárgyal, aki megegyezés esetén a főszerepet kaphatja meg, és azóta több Star Wars-os hírportál is átvette a hírt. A 23 éves amerikai színésznő és énekesnő olyan filmekben játszott, mint Az éhezők viadala, a Sötét elmék, a Minden, minden, és A gyűlölet, amit adtál, valamint Az Álmosvölgy legendája című sorozatban is szerepelt.

 

Azt, hogy milyen karaktert osztanának rá, szintén homály fedi, de szintén a The Illuminerdi értekezett róla, hogy a főszereplő a tízes évei végén, huszas évei elején járó, színes bőrű nő lesz, kinek neve Aura, ami talán egy kódnév, és a leírás illik is Sternbergre.

Amandla Sternberg

(A cikk borítóképe illusztráció, nem hivatalos kép.)

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo