728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Temuera Morrison elárulta, hogyan szeretne visszatérni a messzi-messzi galaxisba

jango-fett.png

Temuera Morrison, a Jango Fettet alakító színész már régóta hangoztatta, hogy nagyon szívesen visszatérne egy Star Wars-filmben, akár Jango, akár egy klón (például az idős Rex) szerepében. Most új filmje, az Aquaman premierjén kampányolt azért, hogy saját spinoffot kapjon a klónhadsereg katonáinak mintájául szolgáló fejvadász karaktere. A most készülő The Mandalorian című sorozatról kérdezték, hogy van-e hozzá valami köze, a színész pedig így válaszolt:

"Arra a napra várok, amikor valaki a Disney-nél úgy ébred, hogy kellene csinálni egy vérbeli Star Wars-[filmet vagy sorozatot] a fejvadászról, ami az űrhajómra és rám fókuszálna, és arra, ahogyan különböző célpontokat üldözök. Csupa akció! Meglátjuk, mi lesz!"

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

16 Hozzászólás

 • TomeKK
  2018 dec 23 : 11:57
  Beküldte: TomeKK

  Ezt a napot én is várom nagyon! De ha lesz is ilyen remélem nem az öreg Rex lesz a főszereplő.

  0 0
 • Goten56
  2018 dec 23 : 14:47
  Beküldte: Goten56

  Miért nem örülnél Rexnek?

  0 0
 • TomeKK
  2018 dec 23 : 21:30
  Beküldte: TomeKK

  Rexet kezdettől fogva úgy írták meg, hogy a gyerekek imádják majd, ezt a fajta fanservice-t meg utálom. Amúgy meg miért is kéne az öreg Rex-ről film, miközben már tudjuk mi történt vele "öreg" korára és nem is kell ezt jobban kifejteni.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2018 dec 23 : 22:07
  Beküldte: SonOfMurglak

  akármilyen okból kreálták Rexet, szerintem korrekt és szerethető karakter volt.
  de azzal egyetértek, hogy mivel ismerjük a sorsát, annyira nem érdekes már. meg amúgy is elég klónt láttunk az évek alatt. de egy Jango Fett film/sorozat érdekes lehetne.

  2 0
 • Goten56
  2018 dec 23 : 22:49
  Beküldte: Goten56

  Nem lenne nehéz folytatni a történetét, és ha már Alpha esélytelen, én rá szavaznék, vagy akár a Mandaloriban is feltűnhetne.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2018 dec 23 : 23:09
  Beküldte: SonOfMurglak

  nem azt mondom, hogy nehéz lenne folytatni a történetét, csak azt, hogy eleget láttunk már belőle. Jangóból meg még nem 08

  0 0
 • RacerX
  2018 dec 23 : 22:51
  Beküldte: RacerX

  Eléggé off. Rexet nem retconolták? Ott volt ő is az endori pathfinder csapatban. A Rebelsben is volt erre utalás.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2018 dec 23 : 23:11
  Beküldte: SonOfMurglak

  hát nem tudom, hogy most akkor végülis az a szakállas faszi volt-e akiről a fanok gondolták, de elvileg az Endoron ott volt.

  0 0
 • Goten56
  2018 dec 23 : 23:26
  Beküldte: Goten56

  Filoni mintha nyilatkozta volna, hogy szerinte ő az. Viszont nincs hivatalosan megerősítve. Személy szerint nem szeretem az ilyen utólagos belemagyarázásokat.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2018 dec 23 : 23:42
  Beküldte: SonOfMurglak

  emlékeim szerint Filoni csak annyit mondott, hogy neki tetszik ez a fanteória. de én is úgy tudom h nincs megerősítve, hogy ő az. viszont elvileg Endoron ott volt ennek ellenére (akkor is, ha nem az a szakállas emberke volt).
  azért én ezt nem tartom olyan erőltetettnek. meg nem is belemagyarázás, inkább átértelmezés.

  1 0
 • Goten56
  2018 dec 24 : 10:06
  Beküldte: Goten56

  Ha nem a szakállas katona az, akkor oké, viszont egy másik fickóra rámondani 45 év után, hogy ő igazából Rex, az túlzás lenne szerintem.

  0 0
 • Kira
  2019 jan 02 : 09:54
  Beküldte: Kira

  Wookiee:

  "Hera fought in the battle of Endor, as did Commander Rex."
  ―Sabine Wren reflecting on the fall of the Empire

  Rex, who had since been promoted to the rank of commander, served at the Battle of Endor.

  Ez most független attól, hogy ő volt-e a szakállas vagy sem.

  2 0
 • TomeKK
  2018 dec 30 : 16:22
  Beküldte: TomeKK

  Nem Rex karaktere, hanem az idő során körülötte, főleg a gyerekek körében kialakult imádat és ennek a kihasználtsága ami nem tetszik. Persze ezt a galaxist nem az erő, hanem a pénz tartja egyben. Ha már ennyire előtérbe helyezik akkor az a minimum, hogy felépítsék a karaktert. Ezért is bírom nagyon az umbarai részeket. Amikor Rex ész érvekkel kioktatja azt a semmire kellő Krell-t, vagy amikor a kivégzés elmarad és Dogma is ki lett osztva, na az ilyen cselekmények építik igazán a karaktert. Sajnos az ilyenek is ritkán és túl felszínesen lettek bemutatva.ön célú off: az én(még név nélküli és papíron sem létező) "a klónok háborúja" sorozatomban sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnék a klónok személyiségére. Arra, hogy hogyan vélekednek egy adott parancsról, a háborúról vagy akár a saját életükről.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2018 dec 30 : 16:48
  Beküldte: SonOfMurglak

  A TCW-ben szerintem alapvető probléma volt, hogy nagyon nem volt egy igazi központi történetszál... ugráltak a nézőpontok, mindig más volt a főszereplő... volt, hogy részeken át nem láttuk Rexet, Anakint meg Ahsokát... így mindenkinek jutott vmennyi reflektorfény, de mélyen senkit nem tudtunk megismerni. szerintem ezért van az, amit írsz, hogy a klónok jobb megismerésére nem jutott elég idő.
  azért is jó, hogy az új sorozatokban (animációsokban és élőszereplősökben egyaránt) van egy konkrét történet, meg néhány főhős. és annyi. van koncepció.

  0 0
 • TomeKK
  2018 dec 30 : 18:14
  Beküldte: TomeKK

  Igen ez is egy probléma volt a sorozatban, hogy túl sokat ugrált a karakterek között és még időrendi sorrend sem volt mindig. Viszont egy ilyen hosszú, sok helyszínen játszódó és sok szereplős háborút nehéz is lenne bemutatni annak valamennyi aspektusával együtt. És ugye nem is ez volt a cél. Ahhoz képest azért dicséretes, hogy még ha csak nagyon minimálisan is, de láttunk betekintést pl. a konföderációra(nem mintha a köztársaságét annyira ismernénk). Tetszett, hogy dezertőr és áruló klónt is behoztak, még éppen motivációjuk is volt, igaz nem annyira foglalkoztak ezzel. Jó volt látni Kaminót és Coruscantot is újra, és azokat a jediket és klón parancsnokokat akik addig nem kaptak komolyabb szerepet. Rengeteg jó dolog és ötlet lett így vagy úgy felhasználva, csak sajnos túlságosan leegyszerűsítve mutatták be, gondolom a játékidő és cél közönség miatt is.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2018 dec 30 : 20:07
  Beküldte: SonOfMurglak

  igen, lényegében egy csomó mindenbe belekapkodtak, csomó dolgot felvillantottak, nem volt idő belemélyedni semmibe. így lényegében végig megmaradt a filmeket kiegészítő sorozatnak. nyilván csak ezt a funkciót szánták neki...

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 16
 • Tagok: 1
 • Összes tag:497
 • Legújabb:Kabika
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57