Taika Waititi Star Wars-filmet ír és rendez, sorozat is jön!

taika_waititi.jpg

Bomba hírt jelentett ma be Star Wars-napon a starwars.com! A The Mandalorian élőszereplős sorozat első évadjának zárórészét rendező, valamint IG-11 hangját kölcsönző, a Jojo nyuszival Oscar-díjat szerző Taika Waititi (Hétköznapi vámpírok, Boy, Vademberek hajszája, Thor: Ragnarök) egy moziba kerülő, eddig névtelen Star Wars-film direktora és társírója lesz, amely hírt korábban már rebesgettek. Egyelőre nem tudni a bemutatás idejét, viszont a forgatókönyvírásban az Oscarra jelölt Krysty Wilson-Cairns fogja őt segíteni, aki BAFTA-díjas elismerést nyert az 1917 című alkotásért.

Krysty Wilson Cairns

 

A hír másik részéről már írtunk nemrég, hogy a Variety szerint az Emmy-díjra jelölt Leslye Headland (Végtelen matrjoska) fogja a kezébe venni a negyedik élőszereplős, szintén cím nélküli Star Wars-sorozatot a Disney+ platformra, és ez is hivatalos most már. Headland lesz a széria írója, felelős producere és showrunnere, persze itt is ismeretlen a téma és a megjelenés dátuma.

Leslye Headland 618x400

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo