Waititi elhagyná az ismert dolgokat Star Wars-filmjében

taika_waititi.jpg

Nemrég adtunk hírt róla, hogy jelen állás szerint az a legvalószínűbb, hogy a következő Star Wars-film, amelyet a mozikban bemutatnak (2023-ban) a A mandalóri egyik epizódját is rendező új-zélandi író-direktor, Taika Waititi projektje lesz.

A rendező a tervezett Star Wars-filmjének forgatókönyvén nem egyedül dolgozik, Krysty Wilson-Cairns (1917, Utolsó éjszaka a Sohóban) is részt vesz az írásban. A projektről egyyelőre nem derült ki semmi, bár elvileg a története már jó ideje megvan. (Illetve, Kathleen Kennedy Lucasfilm-elnök nemrég tett nyilatkozata alapján a többi jövőbeli filmmel együtt várhatóan ez is a folytatástrilógia érájában játszódik majd.)

Waititi most egy friss interjúban beszélt a filmmel kapcsolatos elképzeléseiről, és bár konkrétumot ezúttal sem árult el, azt egyértelművé tette, hogy milyen filmet akar (pontosabban, hogy milyet nem akar). Azt mondta, szerinte tágulnia kell a Star Wars-univerzumnak, ezért ő valami újat akar csinálni, és néhány új karaktert alkotni, máskülönben szerinte az egész egy kisléptékű sztorinak hatna. Úgy fogalmazott, hogy nem akarja bemutatni az Ezeréves Sólyom tervrajzát vagy Csubakka nagyanyját.

A filmes nyilatkozata alapján egyébként egyelőre még nem állt össze a forgatókönyv, így kérdéses továbbra is, mikor kezdhetik forgatni (pláne, hogy mikor mutathatják be).

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo