Szűkszavúan nyilatkozott Rosario Dawson az Ahsokáról

ahsoka_book_of_boba_fett.jpeg.jpg

A Chicago Comic and Entertainment Expo nevű rendezvényen a vendégek között volt az Ahsoka Tanót életre keltő Rosario Dawson is, akit természetesen az érkező élőszereplős Star Wars-sorozatáról is kérdeztek.

A színésznő nyilatkozata alapján legalább egy epizódot már összevágtak a szériából, és az Ahsoka karaktert Lucasszal együtt megalkotó Dave Filoni (aki ezen a projekten is dolgozik) nagyon elégedett volt vele, egyenesen "vallásos élménynek" nevezte a kész epizód megtekintését.

De fontosabb dolog, amit a sorozat történetével kapcsolatban elhintett Dawson: amikor szóba került Thrawn főadmirális, a színésznő azt mondta, hogy a birodalmi főtiszt nevének említése "kulcsfontosságú utalás" azzal kapcsolatban, hogy "miről szólhat" az Ahsoka. Ennél többet persze nem mondott, mindenesetre ezzel a nyilatkozatával elég erősen azt sugallta, hogy helyesek azok a rajongói spekulációk, amelyek szerint az új sorozat lényegében a Lázadók nyitva hagyott történetszálát folytatja (noha elvileg önmagában is megálló sztorija lesz a szériának, legalábbis a Sabine Wren bőrébe bújó Natasha Liu Bordizzo így nyilatkozott korábban).

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo