Sztrókot kapott Tom Kane szinkronszínész

tomkane.jpeg.jpg

Sajnos rossz hírrel vagyunk kénytelen zárni ezt az amúgy is rossz évet: családja tudatta, hogy sztrókot kapott Tom Kane szinkronszínész aki rengeteg karakternek adta a hangját különböző Star Wars sorozatban, filmben és videójátékban. Legismertebb szerepei A klónok háborújában Yoda mester, Yularen admirális, valamint a sorozat narrátori szerepe, illetve Az utolsó Jedikben Ackbar admirális, miután Erik Bauersfeld elhunyt, rengeteg apróbb szerep mellett. A Star Wars franchise-án kívül több ismert karakternek kölcsönözte még orgánumát az 58 éves Kane, például ő volt Utonium professzor a Pindúr Pandúrokban, Woodhouse az Archerből, Tökéletes úr a Fosterék háza képzeletbeli barátoknak rajzfilmből.

 

A neurológusok szerint elképzelhető, hogy Kane nem lesz képes több szinkront csinálni. Jelenlegi állapota szerint nem tud hatékonyan kommunikálni verbálisan, sem olvasni, ugyanakkor szerencsére tudatában van mindennek és tud kiejteni pár szót. Jelenleg Kansas City-ben ápolják, ahol az elmondások szerint remek kezekben van, hogy újra a régi lehessen. Mielőbbi felépülést és gyógyulást kívánunk neki!

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei