Szinte semmit nem láttunk eddig a Boba-sorozatból

boba_fett_rodriguez.png

A The Mandalorian második évadán is dolgozó Robert Rodriguez az atyja a The Book of Boba Fett sorozatnak, ami kevesebb, mint két hét múlva, december 29-én fog indulni. November elején befutott az első előzetes a produkcióhoz, majd ezt sorban követték a tv-szpotok, amik csipetnyi új jelenteket is tartalmaztak, de igazából összességében nem mutattak túl sok újat a szériából a készítők által leszögezett infómorzsák alapján.

 

Rodriguez a The Hollywood Reporternek adott interjújában beszélt egy picit Boba Fett visszatéréséről, és ennek kapcsán egészen érdekes dolog hangzott el tőle, ami magyarázatot is ad a fentiekre. A trailerekben látható képanyagok mind az első rész első feléből származnak, a második fele igencsak erős spoiler-tartalmú. A cselekmények úgy alakulnak, ahogy az ember nem várná, olyan dolgoknak lehetünk szemtanúi, amiben Rodriguezék is kételkedtek, hogy képesek megvalósítani, és minden epizód nagy meglepetéseket tartogat.

 

Tehát a Lucasfilm a lehető legnagyobb szintre emelte a titoktartást a sorozatra nézve. Filoniék szerint maga volt a csoda, hogy nem szivárgott ki idő előtt Luke Skywalker és Mark Hamill cameója a The Mandalorian második évadzárójából, ugyanakkor több dolog már előzetesen napvilágra került, vagy nyílt titoknak minősült, például Rosario Dawson Ahsokája és Katee Sackhoff Bo-Katanja. Boba sorozatánál erre úgy néz ki, nagyon ügyeltek, és csupán egy epicnek ígérkező jelenet szivárogtatása került ki az internetre, és a következő hetekben fog eldőlni, mennyire megalapozott ez az információ.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Fergeteghajto 2

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo