Szerepel majd Qi'ra a Lando-sorozatban?

qira_character_poster.jpg

Noha a Solo története lezáratlan maradt, és bár sokan továbbra is reménykednek a folytatásban, egyelőre még pletyka szintjén sem merült fel egy második rész. De azért lesz a filmhez kapcsolódó projekt, hiszen a Donald Glover megformálta fiatal Lando saját sorozatot kap.

Az egyelőre nagy kérdés, hogyan és mennyire fog kötődni a filmhez ez a spinoff-széria, viszont az egyik kapcsolódási pont Emilia Clarke karaktere, Qi'ra lehetne. Már csak azért is érdekes lenne viszontlátni a lányt, mert ő az egyetlen a Solo főszereplői közül, akinek a későbbi sorsát nem ismerjük.

Miután pedig a közelmúltban egy képregényben visszatért Qi'ra, természetesen rögtön beindult a spekuláció, hogy ez azt sugallhatja, tervek vannak a karakterrel, és talán a Landóban is szerepelni fog.

Ahogy várható volt, Clarke-nak neki is szegezték a kérdést, amire ő azt válaszolta, hogy "abszolút semmit" nem tud arról, visszatérne-e Qi'ra az új sorozatban. Ezt persze nyilván nem vehetjük készpénznek, hiszen ismerjük a Star Wars-projektek körüli titkolózást. Mindenesetre egyelőre ez a hivatalos verzió. (Azt viszont egyébként a színésznő már korábban elmondta, hogy nagyon örül a karaktere újbóli feltűnésének, és ebben az interjúban is lelkendezve nyilatkozott a filmről, míg egy másik beszélgetésben azt is elárulta, hogy vannak elképzelései, mit lehetne kezdeni Qi'rával, úgyhogy valószínűleg nem kellene nagyon győzködni, hogy újra Han Solo ifjúkori szerelmének bőrébe bújjon.)

Közben az egyértelműen látszik, hogy a Lucasfilm igyekszik életben tartani a "Solo-franchise-t", és jó eséllyel a Qi'ra képregényes megjelenésére vagy a Lando-sorozatra való reakcióktól is függően jöhetnek még új spinoffok, vagy akár egy folytatás is.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo