728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Star Wars-trilógiát csinálnak a Trónok harca készítői

benioff-weiss.jpg

Már egy ideje tudjuk, hogy míg Rian Johnson is a saját spinoff-trilógiáján dolgozik, közben egy másik spinoff-projektet is terveznek, amelyért a Trónok harca készítői, David Benioff és D. B. Weiss lesznek felelősek. Sejthető volt, hogy ez is egy trilógia lesz, de mindeddig csak "filmsorozatként" beszéltek Benioffék projektjéről, most viszont az HBO elnöke, Casey Bloys beszélt arról, hogy az alkotópárosnak "három film készítését ajánlották fel", emiatt fog csúszni a következő HBO-sorozatuk, a Confederate című alternatív történelmi széria, amelyben más volt az amerikai polgárháború kimenetele.

Mit szóltok a hírhez? Örültök, hogy a Trónok harca készítői Star Wars-trilógiát csinálnak? Véleményeteket HoloNet nevű Facebook- csoportunkban is megírhatjátok.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

11 Hozzászólás

 • pityesz
  2019 febr 11 : 18:39
  Beküldte: pityesz

  Én mindenféleképpen örülök neki, hogy csinálnak Star Wars trilógiát, bár egy kicsit tartok tőle, hogy nagyon meg lesz kötve a kezük, vagy beállnak a játékboltokban eladható karakterek, dedós poénok, cukiságokkal teletűzdelt Star Wars filmek sorába vagy rövid úton ki lesznek rúgva ha felnőtteknek szóló kemény akció Star Wars filmmel próbálkoznak. (Én legfőképp azért is szeretem a Zsivány egyest, mert olyan csatajeleneteket kaptam, hogy el tudtam hinni, hogy háború van, még az ellenség is talált). Nekem a Trónok harca minden idők (egyik) legjobb, sorozata zseniális karakterekkel, remek történettel. Lehet, hogy a Star Wars is jobban járt volna ha HBO veszi meg.

  1 2
 • SonOfMurglak
  2019 febr 11 : 21:55
  Beküldte: SonOfMurglak

  bizonyos szinten a Trónok harca esetében is meg volt kötve a kezük.
  ők azért bizonyították, hogy tudnak együttműködni egy tévécsatorna vezetésével, szóval a stúdiórendszerben is be tudnak illeszkedni tuti. a Lucasfilm szerintem a Solo után nem kísérletezik már olyanokkal, akik nagyon a saját fejük után mennek. elég profik ők ahhoz, hogy úgy "haladjanak a programmal", hogy közben a saját dolgaikat, stílusukat belevigyék. és ha jól együttműködnek alapvetően, a stúdió is tuti többet enged nekik.

  2 0
 • Blade
  2019 febr 12 : 09:37
  Beküldte: Blade

  Alapvetően már úgy kellett volna kezdeni,hogy egy Star Wars névvel nem kísérletezünk,hanem rendesen összerakjuk a megfelelő emberrel emberekkel, és úgy adjuk elő a nézőknek.

  2 0
 • SonOfMurglak
  2019 febr 12 : 11:43
  Beküldte: SonOfMurglak

  oké, de most ezzel meg az a helyzet, hogy közben azért is kapják a kritikát, hogy nagyon biztonságos filmeket készítenek... és érthető, hogy pont a különálló filmekkel kicsit kísérletezni akartak, megnézni meddig mehetnek el. azért Miller és Lord csináltak már pár sikeres stúdiófilmet, joggal gondolhatták, hogy tudnak majd együttműködni. annyira nagyon nagy kísérletezés nem volt azért ebben, mintha vakon bárkire rábízták volna.

  0 0
 • Blade
  2019 febr 12 : 12:01
  Beküldte: Blade

  Alapvetően mindkét szériával kísérleteztek a fő filmmel meg külön sztorikkal. De,hát ugye ennek háttere van,hogy miért nem úgy spontán jött nekik persze ugye utána jött a fekete leves ami valahol teljesen megérdemelt, és nem sajnálom mármint őket mi magunkat nézőket rohadtul.
  Ide egy határozott vezetőség kellett volna komolyabb célokkal, és tényleg az SW-hez mérten nem kísérletezni főleg nem a fő filmekkel mert mondjuk még a külön sztorikat talán valahol meglehetne érteni bár az is Star Wars így azokra is oda kellett volna jobban figyelni, de mind1 is.

  Ja a másik,hogy a Sztorikat jobban szeretik az emberek mint a fő filmeket, és azért az elég szomorú.

  0 0
 • Goten56
  2019 febr 12 : 13:04
  Beküldte: Goten56

  Szerintem ez ennél bonyolultabb. A VIII. rész kudarca ellenére összességében a számozott részek is vannak olyan népszerűek mint a spinoffok. Ezen persze gyaníthatóan változtatni fog a IX. rész. Hogy milyen irányba, az csak Abramsen múlik.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 febr 12 : 17:01
  Beküldte: SonOfMurglak

  Blade: nem tudom, milyen kísérletezésre gondolsz a fő filmek kapcsán... a VII. részt én semmiképp nem nevezném kísérletezőnek, és azért akármennyire meglepett 1-2 dologgal a VIII. rész, alapvetően az is az eredeti trilógia iránti nosztalgiára épít, azt idézi sok tekintetben (az, hogy csavart a felidézett jeleneteken, és meglepett vele, az más. merésznek merész, hogy szembement az elvárásokkal, de azért ez szerintem még nem nevezhető kísérletezőnek).
  az a helyzet, hogy sajnos a kísérletezés mindig kockázat... mert lehet, hogy bejön az új/más az embereknek, de lehet hogy bukás lesz... szóval szerintem a koncepciójuk jó volt, hogy a fő filmekkel kiszolgálják a prequelek világát nagy arányban utáló közönséget, közben meg a különálló filmekben próbálnak olyasmit csinálni, amit addig SW-filmekben nem láttunk (bár szerintem túlzásba vitt kísérletezéssel azért azok sem vádolhatók).
  mondok másik filmes példát: a Marvel is úgy kezdte, hogy a legismertebb, legnépszerűbb karaktereiről csinált filmeket, és utána csináltak meg egy olyan filmet, mint a Galaxis Őrzői, akik annyira azért nem ismertek, plusz nagyon nem lehetett tudni, hogy a beszélő fa/mosómedve dolog mennyire jön be. a különálló filmek közül is végül is a Lucasfilmnek is az egyik bejött, a másik nem. szerintem azért kezdik ezeket a spinoff trilógiákat, mert azt látták, hogy a Rogue One, ami tele volt sok új karakterrel, bejött az embereknek, jobban mint a Solo. és egy-egy trilógiában bőven van idő megismerni a karaktereket, kibontani a sztorijukat.

  Goten: azért ezt így nem jelenteném ki, hogy a VIII. rész kudarc. sőt, épp ellenkezőleg. szerintem elég jól bejött nekik. az, hogy a rajongók körében megosztó (és azért mi csak a nézőközönség töredékét tesszük ki), az nem egyenlő a bukással.

  1 0
 • Blade
  2019 febr 12 : 18:58
  Beküldte: Blade

  Mindkét vonalba a rendezőváltást értettem a sok háttérbeli problémát. Mert a fő vonalba, és a sztori filmekbe is ment állandóan,hogy most ez megy el aztán meg amaz jön. Azért nem szabad elfeljteni,hogy a 9. részt nem JJ csinálta volna ott is történt egy koppanás. Ezért írom,hogy határozottabb vezetőség kellett volna ide. Mert az oké, hogy egyszer pl. bakizunk, de hány rendező csere volt már az SW házatáján mellesleg JJ-nek el se kellett volna mennie bár később bevallotta bánta is, de mind1 ez már történelem.Érdekes mód jött egy Ron Howard ember aki köztudott,hogy nem tegnap kezdte a szakmát érdekes mód utána még a színészek is nyilatkoztak,hogy mindenki megnyugodott, és egyből élvezték a forgatást. Magyarán a vezetőségnek lehetett volna egy ilyennel is kezdeni főleg,ha egy SW-ről van szó.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 febr 12 : 21:01
  Beküldte: SonOfMurglak

  jah, hogy így érted a kísérletezést. hát, az igaz, hogy ezügyben volt bénázás. de azért én nem gondolom, hogy ennek a határozatlanság lett volna az oka. sőt. a IX. rész és a Solo esetében is az volt, hogy nem tudták összeegyeztetni amit a stúdió és a rendező(k) akartak. de ezt nem lehetett előre látni... azért Colin Trevorrow előtte megcsinálta a Jurassic Worldöt, szóval ott már együtt dolgozott egy nagy stúdióval, ráadásul Spielbergékkel - aki meg Kennedyvel sokat együtt dolgozott már... szóval azért ezek után szerintem mindenki joggal hihette, hogy jól együtt tudnak majd működni. ehhez képest "kreatív nézeteltérések" voltak... ugyanígy Lordék is csináltak már sikeres filmeket nagy stúdiókkal... szóval az ő esetükben sem volt előrelátható, hogy nem lehet majd jól együtt dolgozni. szóval ja, lehet erre azt mondani így kívülről, hogy "bénázás", meg kísérletezés... de nem hiszem, hogy ezek olyan tévedések lettek volna Kennedyék részéről, amiket előre láthattak volna. mindenesetre remélhetőleg tanultak ebből a 2 esetből 08

  0 0
 • Blade
  2019 febr 12 : 23:59
  Beküldte: Blade

  ''jah, hogy így érted a kísérletezést. hát, az igaz, hogy ezügyben volt bénázás. ''

  El se hiszem SonOfMurglak ezt írta nekem valamivel egyet tud érteni velem 01 Tényleg egyszerűen nem tudom elhinni persze azért utána még jött a szokásos írás amit gondoltam,hogy nem hagysz ki 01
  Amúgy volt itt több gond is szerintem, de nem megyek most bele mert egy regényt tudnék írni. De megjegyzem e napot eskü 01

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 febr 13 : 07:02
  Beküldte: SonOfMurglak

  múltkor is leírtad, hogy mindig ellentmondok neked, és azóta is több alkalomra is emlékszem, mikor helyeseltem neked, vagy pedig kb ugyanazt kommenteltem egy hír alá, amit te 01 azokban az esetekben is eszembe jutott, hogy vajon odaírod-e, hogy "végre egyetértek veled"... de lehet, hogy akkor azok nem tűntek fel 13 egyébként szerintem nem kell, hogy ez bárkinek fájjon, hogy másként gondolkodunk 01 01 az lehet, hogy ellentétes a véleményünk sokszor, de ebből én sosem csináltam problémát.

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 8
 • Tagok: 0
 • Összes tag:498
 • Legújabb:BaniKing
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57