Star Wars-szinkronszínészek a tavaszi MondoConon

mondo_mando_.png

Az áprilisi Star Wars Rajongói Találkozó résztvevői több karakter magyar hangjával is találkozhattak, a most következő hétvégén, az április 29-30-án, a budapesti HungExpón tartandó tavaszi MondoConon pedig szintén kint lesznek Star Wars-szinkronszínek.

Vasárnap délután tartanak egy beszélgetést a szinkronizálás témájában, amelynek egyik résztvevője Baráth István (Morty, Spongyabob), aki az Andorban Karis Nemiket, és az Ellenállás animációs sorozatban Neekut szinkronizálta; és vele együtt a nagyszínpadra lép majd Faragó József is, aki szinkronrendezőként olyan filmeken dolgozott, mint a Death Note és folytatásai, valamint A Karib-tenger kalózai 2-3., emellett A Jedi visszatér egyik szinkronjában ő szólaltatta meg C-3PO-t, a Zsivány Egyesben pedig az egyik birodalmi tisztet, Pterro kapitányt. Ők egyébként a rajongók szinkron-versenyének zsűrijei is lesznek.

Emellett aznap a Talent Studio standjánál ott lesz Bogdányi Titanilla, aki Lisa Simpson, a Galaxis Őrzői-filmek Mantisa és sok más mellett a Zsivány Egyes hősnőjének, Jyn Ersónak kölcsönözte a hangját.


Bogd Nyi Titanilla Bar Th Istv N Farag  J Zsef
Bogdányi Titanilla, Baráth István és Faragó József

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo