Star Wars-filmen dolgozhat a Watchmen-sorozat írója

damon_lindelof_watchmen.jpg

Noha mostanában eléggé el vagyunk látva Star Wars-tartalmakkal, filmes fronton az utóbbi időben elég nagy volt a csend. Pedig az elmúlt években bejelentettek több projektet is:

jönni fog egy Zsivány Osztag-film a Wonder Woman rendezőnőjétől, Petty Jenkinstől;

elvileg lesz egy filmtrilógia Az utolsó Jedik író-rendezője, Rian Johnson jóvoltából;

a The Mandalorian egyik epizódját is forgató Taika Waitititől egy Star Wars-filmet várhatunk;

egy másik jövőbeli Star Wars-film felett pedig elvileg Kevin Feige Marvel-főnök bábáskodik.

De ezekről mostanáig semmi sem derült ki – lényegében a Zsivány Osztagról sem tudunk mást, mint a címét – annak ellenére, hogy elvileg 2023-ban már a mozikba akarják (akarták?) küldeni a következő Star Wars-mozifilmet.

Pletykák persze vannak: állítólag két múltban játszódó mozifilm is lesz, az egyik még a Régi Köztársaság idején, a másik pedig a Köztársaság Fénykora érában játszódik majd (de hogy melyik kinek a filmje lenne, arról nem szóltak a híresztelések).

Most újabb hír röppent fel: sajtóértesülések szerint a Lost és a Watchmen-sorozat írója, Damon Lindelof fogja írni egy jövőbeli Star Wars-film forgatókönyvét. Projektet nem kapcsoltak a nevéhez, így kérdéses, hogy a fentiek valamelyikén dolgozik-e, vagy valami máson. Viszont a spekulációk szerint a Zsivány Egyes készítésébe szállhatott be, ugyanis korábban voltak olyan hírek, hogy annak az eredeti szktiptjét át akarják dolgozni.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Fergeteghajto 2

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo