Star Wars DLC-t kapott a Minecraft

minecraft_star_wars_mashup_tall_2324.jpg

Játékok terén picit mostoha a helyzet a Star Wars háza táján, bár idén megjelent a Squadrons című játék, ami nem fog kapni DLC kiegészítést, és tavaly érkezett a Jedi: Fallen Order, aminek második részétől sem zárkóztak el a készítők. Idén kapott Star Wars témájú kiegészítőt a Sims, de ezúttal a Minecraft is becsatlakozik a sorba. Az Eredeti Trilógia és a The Mandalorian témára alapozva már elérhető egy DLC a Mando Mondays alkalmából, amely nem csupán egy a hősök skinjét tartalmazó pack lesz, hanem járművek, lények, helyszínek és bolygók költöznek át a Minecraftba a messzi-messzi galaxisból.

A DLC jóvoltából ellátogathatunk a Tatuinra, az Endorra, a Nevarróra és a Halálcsillagokra. A Túlélő módban a Birodalom feladata a betolakodók megállítása lesz, illetve a Kreatív módban a kockákkal mindenki megalkothatja a saját Star Wars kalandját a vadi új kellékek tárháza segítségével. Ráadásul a DLC Star Wars-témájú felhasználói felülettel és hangokkal is szolgál. A The Mandalorian terén népszerűbb dolgokat is megtehetünk, például meglovagolni egy blurrgöt, segíteni a jawáknak megszerezni a sárszarvú tojását, vagy kiszabadítani a Gyermeket a zsoldosok fogáságból. Minecraft Star Wars DLC itt érhető el, nem mellesleg egy előzetes is befutott a kiegészítőről:

Minecraft Star Wars Mashup 05

Minecraft Star Wars Mashup 06

Minecraft Star Wars Mashup 04


Forrás: thedirect.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Darthvader Megjelenes Allo

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo