Star Wars Celebration összefoglaló

Egy eléggé mozgalmas hétvégén vagyunk túl. Megrendezésre került Londonban a 2016-os Star Wars Celebration. Ha nem értél rá, lemaradtál róla, most összefoglaljuk neked, mik voltak a legizgalmasabb dolgok a rendezvényen.


Rögtön a pénteki nap nagyon erősen kezdődött. Sok dolgot bemutattak amiről azt hittük egyáltalán nem fogunk látni. Az Ahsoka rajongók örülhetnek hiszen egy teljes panelt kapott a karakter ahol elmesélték a Clone Wars-ból kimaradt történetét. Pár órával később szembesültünk azzal, hogy a következő téma nem más mint a Rouge One. Kaptunk egy forgatási videótposztert, hozzá kapcsolódó könyveket és sok-sok információt a karakterekről. Vigyázat, van közte egy spoileres cikk is.


szombat többek között a Rebels harmadik évadáról, és a közelgő játékokról szólt. A legnagyobb meglepetés talán itt ért bennünket, hiszen egy sokak számára ikonná vált legendás karakter tért vissza a kánonba. Hogy ki ő, kiderül a Lázadók harmadik évadának az előzetesből. Nemsokkal később fény derült rá, hogy Timothy Zahn könyvet írt az illetőről. Majd az est zárópontjaként betekintést nyerhettünk a Star Wars játékok jövőjébe. 


vasárnap sajnos nem volt annyira eseménydús mint a hétvége első fele. Kiderült azonban, hogy a VIII epizód pontosan ott fog folytatódni ahol a VII abbamaradt. Továbbá hivatalosan is bejelentették, hogy Alden Ehrenreich fogja Han Solo-t játszani a különálló filmben.

 

Természetesen ez nem minden, rengeteg dolog történt még, mi csak a legeslegérdekesebbeket szedtük össze egy cikk erejéig. Azonban ha további érdekességekre vágytok, látogassatok el a Facebook oldalunkra és/vagy böngésszétek a Star Wars Média Hírportált.
Cimkék: celebration

A Szerzőről

Béreslegény

Béreslegény

"Apathy is death" - The Sith Lords
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo