Spanyolországban forog az Andor 2. évada

rogue_one_rebel_helmet.jpg

Miután az Andor első évadát kizárólag az Egyesült Királyságban forgatták, a második és egyben utolsó felvonáshoz már Spanyolországba is kiutazott a színészgárda és a stáb. Valenciában már javában folynak a munkálatok, azon belül is a Művészetek Városában videóztak le néhány jelenet, ahol rohamosztagosok masíroznak a helyszínen.

Noha az évad egyik rendezője, Janus Metz kiposztolt, majd törölt egy posztot egy rohamosztagos sisakról és sugárvetőről, egy csoportkép is az internetre került stábtagokról a Valencia melletti Xàtivában található Castell de Xàtivánál, ide egyébként nem is lesz lehetőség jegyet vásárolni a látogatóknak április 2-ától 6-áig. A fotón Janus Metz rendezőn kívül felfedezhető az a Benjamin Bratt, aki A pusztítóban, A vörös bolygóban, a Cocóban, a Trafficban, a Beépített szépségben is játszott, viszont egyelőre nem tudni, az Andorban milyen karaktert fog eljátszani az 59 éves színész.

Emellett úgy tűnik, az első évadból a Luthen Raelnek kémkedő Lonni Jungot alakító Robert Emms is csatlakozik, aki szintén Valenciáról posztolt képeket az Instagram-fiókjára.

Andor Cast And Crew In Valencia Spain 1024x576

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo