Solo: Új plakát, videók, képek, és infó Ehrenreich kiválasztásáról

solo_pic_lando_.png

Chris Miller, aki a film egyik társrendezője volt eredetileg, az Esquire-nek mesélt arról, hogy miért Alden Ehrenreichnak adták a címszerepet:

"Ha olyasvalakit keresünk, aki Harrison Fordot utánozza, akkor az egész olyan lett volna, mint egy hosszúra nyúlt szkeccs egy humoros tévéműsorban" - mondta. - "Inkább olyasvalakire volt szükségünk, aki meg tudta idézni a mindenki által ismert, ikonikus alakítás szellemiségét, de közben valami újat, frisset is hozzá tudott adni. Arról beszéltünk, hogy például Chris Pine, amikor Kirk kapitányt játszotta, nem kezdett el William Shatner hangját utánozva beszélni, és a maga módján alakította a karaktert, de ugyanakkor sikerült a karakter lényegét elkapnia. Úgy éreztük, hogy Alden ugyanezt tudta csinálni Han Solóval." Rendezőtársa, Phil Lord elárulta azt is, milyen figurának képzelték el a főszereplőt: "A törvényen kívüli figurája csak egy álca a részéről. Olyasvalakit akartunk, aki egy "kalózként" jelenik meg, de közben nagy szíve van."

Solo New Image

A filmhez új poszter, illetve még több kép és videó is érkezett - ezeket a folytatásban nézhetitek meg! 


Dolby Cinema Poster
Han Beckett Topps
Han Lando Topps
Quira ToppsAz egyik új videóban Donald Glover körbevezet minket a Falcon fedélzetén:Han és Lando hírhedt játszmáját megnézhetjük 360-fokos videóban:Emellett megjött az első klip is a filmből:Egy új reklámot is kaptunk:És érkezett még egy TV-szpot is:


A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Fergeteghajto 2

Hirdetés

Lando Megjelenes Allo