Solo: Plakátok, képek, infók és videó

solo_uk_.jpg

Kaptunk egy új filmplakátot és sok karakterposztert a Han Solo filmhez, valamint az Entertainment Weekly közölt három újabb képet is, a Star Wars Insider pedig rövid leírásokat tett közzé a szereplőkről (ezeket majd a folytatásban olvashatjátok). Emellett Ron Howard rendező a Twitteren két fontos dolgot is elárult: először is megírta, hogy az első tesztvetítéseken pozitív visszajelzéseket kaptak; majd bejelentette, hogy befejeződtek a film utómunkálatai. Illetve jött egy új kedvcsináló videó is.

EA25A177 4D00 4599 BE7B FBD4F048F5AE


- Han Solo az Insider leírásai szerint utcai tolvajként kezdi pályafutását a birodalmi uralom alatt teljese mértékben az űrhajógyártásra átálló Korélián. A fiatal Han egy hírhedt helyi bandának dolgozik, amit csak tud, ellop, vagy éppen a főnöke nevében üzletel. Folyton bajba kerül, és aztán rögtönöznie kell, hogy kikecmeregjen a csávából. Sosem tervez előre. Csak azért lép be az Akadémiára, mert ő szeretne lenni a legjobb pilóta a galaxisban - de persze tudjuk, kirúgják. Aztán találkozik a karizmatikus Tobias Beckettel, aki nagyon nagy hatással lesz rá.

Sch 09
DbeppcmXUAEoaDv
Ew Hancsubi
Ew Hancsubi2
- Qi’ra egy szegény utcagyerek volt, és együtt kezdte Hannal. De a lány Hannal ellentétben elhatározta, hogy feljebb tornássza magát a társadalmi ranglétrán, státuszt és megbecsülést szerez magának. Felnőve okos, független nővé válik, aki mindig a háttérben mozog, és eltitkolja, ki is valójában - kivéve azok előtt, akikben bízik. Mikor újra keresztezik az útjaik egymást Hannal, Qi'ra ismét nagy hatással van a fiatal csempész életére.

Dbep5 PW0AAqxQ9
Sch 07
- Tobias Beckett egy sokat látott túlélő, aki mindig úgy ügyeskedik, hogy egy lépéssel mások előtt járjon, és mindig csak önérdekből tesz midnent - ahogyan az a Han Solo, akivel a tatuini kantinban találkoztunk annak idején. A kettejük közti hasonlóság egyértelműen annak a jele, hogy Beckett nagy hatással volt a fiatal Hanra. Beckett és válogatott bandája már sok húzós balhét végigcsinált, de most szükségük van pár plusz főre, ezért beszervezi Hant és Csubit is. Bár a lőfegyverrel is jól bánik, a közelharcban is megállja a helyét.

Dbep5 FXUAAQcqK
Sch 05
- Val, Beckett bandájának legtehetségesebb tagja esetenként barátságtalan tud lenni. Kimért és módszeres, és nagyon jól bánik a sugárvetőkkel.

Sch 04
- Lando másodpilótája, L3-37 egy nagyon egyedi droid, aki asztromech-ek, protokolldroidok és más robotok alkatrészeit felhasználta fejlesztgeti magát folyamatosan. Ingerült és szellemes is tud lenni, és néha excentrikus is. És nagyon fontosak számára a droidok jogai.

Sch 01
- Dryden Vos a "Crimson Dawn" ("Vörös Hajnal") nevű bűnszervezet vezetője, amely hírhedt a könyörtelenségéről. Vos luxuscikkekkel veszi körül magát. A "Crimson Dawn", ha csak említés szintjén is, Daniel Jose Older Last Shot című regényében is szerepel.

Sch 03
- A szadista Moloch (róla nemrég közöltünk egy képet) annak a "White Worms" ("Fehér Kukacok") nevű bandának a tagja, amelyben Han is kezdte pályafutását.

- Mint korábban megírtuk, a főellenség, Enfys Nest egyes promóciós anyagok szerint nőnemű lesz. Azóta azonban újabb reklámanyagok láttak napvilágok, amik viszont férfiként hivatkoznak rá... Nem tudni, hogy végül is melyik az elírás - vagy hogy esetleg nem szándékos-e ez a Lucasfilm részéről.

- Jon Favreau karaktere is kapott karakterposztert, de róla leírás nem jött - viszont egy új videóban már ő is megszólal.

Sch 02

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo