Solo: Mi a helyzet a folytatással?

lando.jpg

Solo: Egy Star Wars-történet a kasszáknál nem lett sikeres, de megvan a rajongótábora, akik második részt szeretnének, éppen ezért időről időre felmerül a folytatás kérdése. Jon Kasdan társforgatókönyvíró tavasszal azt nyilatkozta, hogy nincs tervben másik film, még a Disney+-ra sem.

Nemrég megszólaltatták a fiatal Hant játszó Alden Ehrenreich-t, aki nem zárkózott el attól, hogy újra a csempész bőrébe bújjon: az Esquire-nek azt mondta, hogy a körülményektől és a történettől függ, vállalná-e. Emellett azt is hozzátette, hogy "hallott bizonyos dolgokat", de semmi konkrétumot. Utóbbi kijelentését aztán Ron Howard rendező is megerősítette: ő is úgy nyilatkozott, hogy nincs tervben folytatás.

Közben viszont újra lehet arról hallani, hogy készül egy spinoff-sorozat a Disney streamingszolgáltatására, amelyben visszatér Donald Glover, és az újabb pletyka szerint még maga Billy Dee Williams, az eredeti Lando is benne lehet a projektben valamilyen minőségben.

Egy másik pletyka szerint egy olyan spinoff-sorozat is tervben van, amely az Emilia Clarke játszotta Qi'ra karakterére, és Maulra fókuszál majd. Maga Maul pedig a híresztelések szerint több élőszereplős szériában is feltűnhet majd.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo