728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Snoke múltját azért titkolhatták, hogy később egy előzményfilmet kaphasson

snoke_choke.png

A Snoke-ot alakító Andy Serkis az Entertainment Weeklynekadott interjúban tett kijelentései azt sejtetik, hogy a Lucafilm a jövőben esetleg előállhat egy előzményfilmmel az új trilógia rejtélyes főgonoszáról. A színész elárulta, hogy J.J. Abramsszel és Rian Johnsonnal rendesen kidolgozták a karakter háttértörténetét, amiről azonban neki nem szabad beszélnie, mégpedig azért, mert esetleg még a jövőben valamilyen formában visszahozzák, például egy prequelben. Serkis elmondta: tudja, sokakat zavar, hogy ennyire semmit nem tudnak Snoke eredetéről és múltjáról, de szerinte pont azért jó ez, mert így még van lehetőség a jövőben jobban körüljárni a témát.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

17 Hozzászólás

 • SonOfMurglak
  2018 márc 13 : 23:52
  Beküldte: SonOfMurglak

  tegye fel a kezét aki meglepődött! 01 13

  0 0
 • RacerX
  2018 márc 14 : 07:40
  Beküldte: RacerX

  Na most már mindenki lenyugodhat. 01

  1 0
 • Blade
  2018 márc 14 : 13:03
  Beküldte: Blade

  Jó oke, de attól függetlenül én várnám vissza a 9. részbe.

  0 0
 • RacerX
  2018 márc 14 : 14:11
  Beküldte: RacerX

  Szerintem látni fogod.

  1 0
 • Blade
  2018 márc 14 : 23:05
  Beküldte: Blade

  Na igen csak remélem nem visszaemlékezésben 01

  0 0
 • DarthTom
  2018 márc 14 : 16:07
  Beküldte: DarthTom

  Khöm, akkor már inkább ezzel kellett volna kezdeni a VII. rész előtt. Sok kritikát, értetlenséget megspórolhattak volna.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2018 márc 14 : 16:10
  Beküldte: SonOfMurglak

  pont az volt a lényege, hogy ne ismerje senki a karaktert. ezért nem lehetett előre megcsinálni az eredetsztoriját

  0 0
 • RacerX
  2018 márc 14 : 16:23
  Beküldte: RacerX

  Lucas is inkább kezdte volna a TPM-el... Akkor néhány rajongónak nem kellett volna 20 évet várnia hogy ki volt az az összeaszott vénember aki szétvillámozta Luke-ot.

  0 0
 • DarthTom
  2018 márc 14 : 19:33
  Beküldte: DarthTom

  RacerX:
  Hát, anno sokan furcsán néztek, amikor az első rész megkapta IV. számozást.

  0 0
 • DarthTom
  2018 márc 14 : 19:24
  Beküldte: DarthTom

  SonOfMurglak:
  És szerintem meg épp ez nem adott semmit a karakterhez, épp ellenkezőleg: csak egy Palpi klón lett. Főleg a történetben betöltött funkcióját nézve.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2018 márc 14 : 21:37
  Beküldte: SonOfMurglak

  Max a filmbeli szerepük volt hasonló, egyébként elég különböző személyek. Snoke eléggé egyedi lett szerintem. Amúgy nekem kicsit Asimov Öszvére jut eszembe róla, ő volt ilyen, hogy megjelent kvázi a semmiből, és megváltoztatta a történelem menetét. Szóval egész más szerintem, mint Palpatine.

  0 0
 • Attila2
  2018 márc 15 : 09:49
  Beküldte: Attila2

  Megnéztem újra a filmet.Szerintem még elbizakodottabb mint Palpatine volt a végére.
  Úgy dicsekedett hogy senki nem árulhatja el,belelát Kylo fejébe,mégse látta hogy őt akarja megölni.Ezek szerint mégsem voltak olyan jók a képességei mint gondolta.
  A film elején még meg is alázza,tudván hogy haragjában ellene is fordulhat.
  Pedig tényleg mindent megtett,hogy bizonyítson neki.
  Nem csoda ha Kylo úgy döntött,végez vele és a saját ura lesz.

  2 0
 • DarthTom
  2018 márc 15 : 12:31
  Beküldte: DarthTom

  SonOfMurglak:
  ,,...egyébként elég különböző személyek. Snoke eléggé egyedi lett szerintem." Nem sok dolog derül ki róla, így én ezeket nem tudnám kijelenteni.

  1 0
 • SonOfMurglak
  2018 márc 19 : 21:16
  Beküldte: SonOfMurglak

  Szerintem meg kijelenthető. A személyiségéről beszéltem. Nézd meg pl, hogyan tárgyalt a VII. részben Hux-szal. Mikor láttad Palpatine-t, hogy kikérte egy beosztottja véleményét? Nézd meg, mennyire szereti Snoke a pompát, színpadiasságot. A stílusa teljesen más, mint Sidiousnak. Az, hogy az eredettörténetét nem ismerjük, nem jelenti, hogy a személyiségéről ne kaptunk volna volna jó képet. Elég egyértelmű, hogy teljesen más típusú karakter. Palpatine diktátorként már nem adott a látszatra egyáltalán, viszont mindig hűvös és türelmes volt. Snoke megjátssza magát, de közben meg közel sincs olyan türelmes, mint az elődje. Semmi közük egymáshoz. Az ilyen kijelentésnek, hogy "Palpi klón", nem sok alapját látom.

  1 2
 • DarthTom
  2018 márc 20 : 14:00
  Beküldte: DarthTom

  SonOfMurglak:Már leírtam, de úgy néz ki újra le kell: Főleg(!) a történetbe betöltött funkcióját nézve tartom Palpi klónnak. Ok, más ruci és sok dumálás, hát szerintem nem egy nagy különbség, hogy kitudjam jelenteni: ,,Semmi közük egymáshoz". Egyeduralkodók, manipulátorok, akik hatalmas csillagromboló flottákkal akarják irányítani a galaxist, előtte megdöntve a regnáló köztársaságot és még saját Halálcsillagjuk is van, amit az ellenállás rájuk nézve nevetségesen elpusztít. Hatásukra: egy nagyon erős Jedi tanítvány áttér a sötét oldalra és elpusztítja a felnövekvő Jedi nemzedéket, ami után a volt mesterük száműzetésbe vonul. Ja és mindkettőt az a bizonyos saját tanítvány nyír ki (Skywalker vér)! De a két karakter bevezetése is baromira hasonló: előző részben vezessük fel, mint titokzatos karakterű hologram, ami aztán a következőben egy trónterembe lássuk, hogy mosolyogva nézi az ellenállók pusztulását és saját végső győzelmét, ami ránézve egy szép nagy bukás lesz! Azt nem is írom, hogy mindkettő baromira rusnya! Mintha a főgonoszok sajátja lenne ez itt. ,,Mikor láttad Palpatine-t, hogy kikérte egy beosztottja véleményét?" Mármint abból a kevésből, amit láthatunk belőle a Jediben? Honnan tudott, hogy Snoke a birodalmában diktátorként egyáltalán nem ad a látszatra? Igényesebb öltözködésből? Vagy, hogy: Snoke megjátssza magát, de közben meg közel sincs olyan türelmes, mint az elődje?

  1 0
 • Attila2
  2018 márc 14 : 16:49
  Beküldte: Attila2

  Én nagyon kíváncsi vagyok,hogy mi tartotta vissza attól hogy letaszítsa az Uralkodót a trónjáról?
  Vadert mintha tisztelte volna,legalábbis úgy beszélt róla a filmben.

  1 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 28
 • Tagok: 0
 • Összes tag:498
 • Legújabb:BaniKing
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57