728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Skywalker kora: Új kép és infók

kylo-pic-720.jpg

Az Empire jóvoltából érkezett egy új kép a IX. részből, amellett a magazin megszólaltatta Chris Terrio társforgatókönyvírót, aki arról beszélt, hogyan viszik majd tovább Az utolsó Jedik sztoriját. A Triple Force Friday apropóján bemutatott játékokból pedig a film két új szereplőjét ismerhettük meg - mindezt a folytatásban találjátok!

Terrio azt mondta, hogy a trilógia záródarabjában továbbra is fontos szerepet kap majd a Kylo és Rey közötti kapcsolat, és jobban kibontakoztatják majd azt, továbbszőve a VIII. részben látottakat.

Exclusive

A IX. részhez kapcsolódva megjelenő LEGO Millenium Falcon készletéhez jár egy űrlény-figura, akinek a neve Boolio - és mindenki nagyon vigyázott arra, hogy erről a karakterről egy szót se szóljanak, úgyhogy ezek után nagyon kíváncsiak vagyunk rá, vajon mi lehet a szerepe.

9

A Hasbro C-3PO-figurájához pedig egy másik minifigura fog járni, akinek a neve Babu Frik, akiről elmondták, hogy egy "droid építő" - tálán az ő műve lesz az új droid, D-O.

9

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

2 Hozzászólás

 • Steery
  2019 okt 01 : 16:11
  Beküldte: Steery

  És Thripio Csubakka muníciós övét és oldaltáskáját viseli, vagyis beáll a vukik közé gerillának. Képzelem, milyen ügyesen fog hintázni a liánokon, folyton a Készítőjét, meg a Tervezőjét és az Alkotóját emlegetve és segítségért kiabálva Artúnak, hogy mentse már meg.

  0 0
 • tengerecki
  2019 okt 01 : 18:41
  Beküldte: tengerecki

  Szegény droidról már csak Han pisztolya, Leia kakaóscsigája és a kis Anakin pilótaszemüvege hiányzik, tiszta crossover figura lesz.

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 10
 • Tagok: 0
 • Összes tag:498
 • Legújabb:BaniKing
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57