728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Skywalker kora: Színfalak mögötti videó, képek, és a játékidő módosulása

skywalker_kora_trio_.png

Egy hónapon belül vagyunk a hamarosan mozikba kerülő Skywalker korához, ám a direktor JJ Abrams egy fontos változtatást eszközölt a filmen, mégpedig az utólagos vágások miatt a film játékideje megrövidült, és ezzel már nem az utolsó Saga-film lesz a leghosszabb, az előző Az utolsó Jedik így visszaveszi az első helyet. Korábban lehetett hallani, majd megerősítették, hogy a IX. rész 155 perces lesz, de ezzel a módosulással 14 perccel lesz kurtább az eredeti elképzeléstől számítva, ami 2 óra és 21 perc alatt zárja le a filmeposz fő, több mint 40 éves sorozatát. A rendező a Good Morning America műsornak nyilatkozta mindezt, szerinte ezekkel a bemutatás előtti változtatásokkal átláthatóbb, jobb lett az alkotás.

A múlt héten több borító érkezett a filmhez az Empire magazintól, ezúttal két képpel jelentkeztek, az egyik a Sith rohamosztagosokat, a másik hőseinket ábrázolja.

Excl


Exclusive 

Ezen kívül egy új színfalak mögötti videó készült, ami a Saga-filmek forgatásából, valamint a különböző popkultúrális utalásokból szemezget pillanatokat. Utóbbiban helyet foglal például a köztudottan nagy Star Wars-rajongó Kevin Smith által jegyzett Jay és Néma Bob visszavág egyik jelenete, a több mint 30 éve futó Simpson család egyik utalása, amiben Homer 1980-ban elspoilerezi A Birodalom visszavág legnagyobb meglepetését a filmre várakozók nagy bosszúságára, vagy éppen a Family Guy-féle OT-paródia.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Még nincs bejegyzés

Online

  • Vendégek: 6
  • Tagok: 0
  • Összes tag:499
  • Legújabb:Tgellai
  • Legtöbb online:441
    Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57


Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.