728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Skywalker kora: Sok karakterfotó és egy új infó érkezett

rise_of_skywalker_promo_.png

Új képek érkeztek a IX. rész főszereplőjéről, köztük az első fotó Dominic Monaghan egyelőre ismeretlen nevű karakteréről, valamint a nemrég LEGO-figuraként már megismert Boolióról. Emellett két újabb szereplő kilétére derült fény - mindezt a folytatásban találjátok!

Nemrég mi is hírt adtunk róla, hogy egyesek kiszúrták: a filmet felvezető Resistance Reborn című regény spanyol borítóján az angol verziótól eltérően szerepelt Wedge is, és úgy tűnik, hogy a karakter a Skywalker-saga utolsó részében is visszatér majd, ugyanis a Rebel Force Radio állítása szerint az őt alakító Denis Lawson képviselője azt nyilatkozta, hogy a színész benne lesz a Skywalker korában.

Emellett a többi között jött egy fotó egy mon calamari karakterről is, aki valószínűleg Ackbar fia lesz - ugyanis a Star Wars hivatalos oldalán felfedtek pár oldalt a Star Wars: The Rise of Skywalker – Allegiance képregény 2. kötetéből, amelyben Leia az admirális fiát keresi fel (bár egyelőre hivatalosan nem lett megerősítve, hogy ugyanarról a szereplőről van szó).

skywalker-kora-rey-kylo-.png
Poe
Dio
Karakterek1
Karakterek2
Lovagok2
Lovagok1
Troopers
Moncala
Rose
skywalker-kora-boolio-.png

Forrás: io9 / comicbook.com / comicbookmovie.com / starwars.com

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"Yeah, I know the song. We take what we are given. We must do what we must."
A Szerző cikkei

7 Hozzászólás

 • Darth Law
  2019 okt 10 : 08:26
  Beküldte: Darth Law

  Áááh, k****a jól néznek ki a Ren lovagok, nekem nagyon bejön a kinézetük 01

  1 0
 • SonOfMurglak
  2019 okt 10 : 13:48
  Beküldte: SonOfMurglak

  igen, nagyon jók lettek, örülök, hogy ilyen egyedi kinézetet kaptak, nem vmi egyenruhát 08

  1 0
 • TomeKK
  2019 okt 11 : 12:20
  Beküldte: TomeKK

  Detto! Tetszik, hogy egyedi a kinézetük és a fegyverzetük is. De ha ezek is úgy leszerepelnek mint az amúgy szintén elég ígéretes Snoke testőrei, akkor részemről már is van egy nagy csalódás a filmben. És ezt úgy mondom, hogy Kylo és Rey harca a testőrökkel, a film legjobb jelenetei között van!

  1 0
 • SonOfMurglak
  2019 okt 11 : 15:40
  Beküldte: SonOfMurglak

  na, ezt én is remélem! bár én alapból azt gondoltam, hogy a testőrök háttérkarakterek, mint a rohamosztagosok vagy Palpatine gárdistái. az ő esetükben nem volt csalódás emiatt. remélhetőleg a lovagokat csak máshogy kezelik, ha már Rey látomása alapján olyan fontos a szerepük.

  0 0
 • TomeKK
  2019 okt 11 : 23:16
  Beküldte: TomeKK

  Gondolom a Ren lovagok hátteréről nem fog kiderülni semmi az eddigi filmekből ki indulva. Majd esetleg képregényből/ könyvből. De ettől még kaphatnának valami jobb szerepet, már azon kívül, hogy pózolnak és 2 perc alatt kinyírják őket. J.J. Abrams még anno filmet is csinált volna róluk, most akkor itt a lehetőség, hogy érdemben is szerepet kapjanak.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 okt 12 : 08:55
  Beküldte: SonOfMurglak

  nem feltétlen háttértörténetre gondoltam, inkább úgy értettem, hogy kapjanak több szerepet, esetleg szöveget, meg derüljön ki, hogy végülis ők akkor mennyire részei az Első Rendnek, milyen a viszonyuk hozzá.

  0 0
 • TomeKK
  2019 okt 12 : 13:40
  Beküldte: TomeKK

  Értelek, meg igazából nem is neked szántam ezt, csak gondolom a filmből nem leszünk okosabbak velük kapcsolatban. Viszont igazad van sztem is jó lenne ha valóban lenne szerepük, szövegük és persze komoly tetteik. A hátterük meg igazából ha nem fontos akkor úgyse lesz benne a filmben.

  Amúgy egyértelmű, hogy itt 3 érdekszféra lesz az egész filmben és sztem a Ren lovagok az Első Rendhez tartoznak, nem pedig a sithekhez. De nyugodtan meglephetnek.

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 365
 • Tagok: 0
 • Összes tag:468
 • Legújabb:szGenius
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57