Skywalker kora: Rengeteg koncepciórajzot osztottak meg

kylo_concept.png

Több mint két éve került a mozikba a Skywalker sagát lezáró IX. epizód. Mint sok film eseténél, ennek az alkotásnak a kreatív előkészületei között is szerepelnek változatos, megvalósításra várt ötletek, vázlatok, érdekes adalékok, koncepciós vázlatrajzok, amik nem mindig kerülnek bele a végleges verzióba. A napokban a művészeti részleg terén dolgozó Jon McCoy, akinek a nevéhez a Skywalker korán kívül még a Szárnyas fejvadász 2049, a Zsivány Egyes, a Solo, a Doctor Strange, a 2022-es Batman, a 2021-es Mortal Kombat és több újkori Marvel-film is fűződik, számos festményt fedett fel saját honlapján, amik több alternatív, sötétebb változatról adnak tanúbizonyságot a filmet illetően.

Feltehetőleg legtöbbjük még a korai fázisban születhettek ezek a végeredménytől nagyon elrugaszkodott rajzok, erről a feltámadt Palpatine császár hiánya is árulkodik, valamint az is, hogy látszólag az időközben kiszállt forgatókönyvíró, Colin Trevorrow terveihez vannak igazodva. Többek között Kylo Ren a film eleji mustafari küldetésének más aspektusból megközelített pillanatképei is megjelennek, ami egyébként a Skywalker kora regényváltozatában részletesebben is be van mutatva. Másrészt Kylo Ren és Rey darkosabb összecsapása, a sötétbe borult Coruscant, a mesterséges réteggel körbevett bolygó és az építmények is újszerűen hatnak.

ThroneRoom SketchDesigns V003 001b

Kylo Ren elrepül a Coruscantra:

Coruscant Est V006 007

Az útkereső megtalálása:

KyloRen Oracle V001 008

KyloRen WadeThrough V002 009

Csubi vallatása:

SpaceStation ChewieInterrogation V001 001

Az ellenálló  bázis:

ResBase Est V004 011

A rajzok sokaságát tekintve az alábbi képek nem a teljes palettát mutatják, a többi alkotás McCoy oldalán elérhető.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo