728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Skywalker kora: Kereskedelmi és sajtótermékes képek kerültek napvilágra

star-wars-the-rise-of-skywalker-rey-2.jpg

Lassan kezd belehúzni a marketing gépezet a 3 hónap múlva esedékes Skywalker kora filmhez, mi sem jelzi ezt jobban, hogy a Star Wars hivatalos sajtólapja, a Star Wars: Insider 194. számához készült új címlap poszter témája az utolsó Saga-film, amin az Első Rend dominál (A képet a folytatásban nézhetitek meg!)

Poster

Egy a film alapján készült kirakós játék dobozáról is kiszivárgott egy kép, amin a Ren-lovagok dizájnja jól kivehető:

Puzzle


Egy másik érdekesség még az év korábbi pontjához vezethető vissza. Történt ugyanis, hogy a netre felkerült egy promóciós poszter az akkor még cím nélküli mozihoz, aminek hitelességét sokan megkérdőjelezték, többek közt szerepel rajta a Klaud nevezetű csápos lény is. Egy névtelen forrás által közölt párna fotója minden tekintetben egyezik az említett plakáttal, kivéve Klaudot, a helyére Rose Ticót cserélték be:

Pillow


FRISSÍTÉS: Időközben felkerült a netre az Insideren is látható Első Rendes kép teljes egészében, másik felén a hősökkel:

Promo

Forrás: starwarsnewsnet.com (link1, link2)

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

1 Hozzászólás

 • TomeKK
  2019 szept 21 : 09:43
  Beküldte: TomeKK

  A FO kép tetszetős! És amúgy itt láthatjuk először az új fajta, eddig be nem jelentett troopert, a köpenyes troopert xD Lehet csak nekem új, de D23-on bemutatták az új FO Jet Troopert. Azért is érdekes, mert a Poe Dameron képregényben és a SWBF2-ben is van már ilyen, de azok a sima páncélt használják, itt viszont teljesen új dízájnal álltak elő. https:// d13ezvd6yrslxm.cloud front.net/wp/wp- content/images/Jet- Trooper-1- 700x933.jpg

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 5
 • Tagok: 0
 • Összes tag:490
 • Legújabb:Bálint Reszegi-Bucsay
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57