728x79_szukitshu_banner_001.jpg

Skywalker kora: Itt az új előzetes!

sw-ep-ix-heroes-.png

Megérkezett a Star Wars IX. részének, az egész Skywalker-sagát lezáró Skywalker korának a végső előzetese és egy új plakát! (És ne felejtsétek, hogy mától indul a filmre a jegyelővétel!)Poster

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"Yeah, I know the song. We take what we are given. We must do what we must."
A Szerző cikkei

44 Hozzászólás

 • RacerX
  2019 okt 22 : 07:06
  Beküldte: RacerX

  Elképesztően tömény! A látvánnyal nem lesz gondunk az biztos. Az a 2 hónap már semmi. Apró észrevétel: 1:00-nál, amikor az ellenálló flottát látjuk. A Falcontól jobbra befigyel a Ghost! Alatta a Razor Crest látható, a Mandalorian hajója a sorozatból. Továbbá a háttérben látható még TCW-s hajó is, Hammerhead a Rebelsből. U-Wing... Szerintem minden ott van amit az ILM valaha leanimált. Ez a plakát meg szerintem elég gyenge az előzőekhez képest. Kivéve talán a Solot.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 okt 22 : 09:12
  Beküldte: SonOfMurglak

  reméljük, hogy az tényleg a Ghost lesz, és nem csak egy hasonló típusú hajó. meg akkor már illene Herának is cameóznia... ne úgy legyen, mint a Rogue One-ban, hogy csak Choppert látjuk.

  0 0
 • Attila2
  2019 okt 22 : 08:03
  Beküldte: Attila2

  Úgy tűnik lesz normális csata és kardpárbaj is.Az utolsó előtti képkocka pedig megerősíti Palpatine fizikai visszatérését is.Tetszett az előzetes,de a plakát nem annyira.Viszont a rombolókon való lovaglást még emésztenem kell.

  0 0
 • RacerX
  2019 okt 22 : 08:47
  Beküldte: RacerX

  Most nézem, amikor C-3PO "búcsúzik", mögötte ott van egy B1 rohamdroid. Rohadtul kíváncsi leszek erre a történetre.

  1 0
 • SonOfMurglak
  2019 okt 22 : 09:14
  Beküldte: SonOfMurglak

  uh, azt jól kiszúrtad 08

  0 0
 • Pablito
  2019 okt 22 : 10:42
  Beküldte: Pablito

  Engem megvett. Bár végig attól tartottam, hogy Rey és Kylo majd valami rózsaszín, csöpögős szerelmi szállal adják majd elő a lezárást, de most már az sem zavarna túlságosan. (Beletörődés?)
  Látványra több mint jó, az a lovaglás nekem sem jött be, de gondolom max perceket vehet el a filmből, szóval annyi baj legyen. Nagyon úgy tűnik, hogy Palpatine tényleg valós formában tér vissza, ami nálam plusz pont, ha már Snoke ilyen epizódszereplő lett, bár ugye így érthetetlenül súlytalanná tették Vader önfeláldozását, de már ezt is elengedem egy jó filmélmény reményében. (Csak egy prequel trilógia erejéig volt kiválasztott szegény)
  Nekem még a plakát is bejön, remélem ezt is meg tudom szerezni a 7 és a 8 plakátja után.
  Összességében rendben van minden, bizakodva várom a befejezést.

  0 0
 • Blade
  2019 okt 22 : 14:17
  Beküldte: Blade

  Jó neked, hogy eltudsz engedni ilyen dolgokat...Reményked tem benne,hogy nem így lesz,de hát mégis.
  Bár ezt se értem most azért hozzák fizikai testbe,hogy utána meghaljon azért ennek is sok értelme van.

  0 0
 • Pablito
  2019 okt 22 : 17:16
  Beküldte: Pablito

  Én sem tartom a legjobb húzásnak, de azért valljuk be akármennyire is üdébb színfoltja Kylo az új trilógiának, arra azért nem elég, hogy a hátán vigye a főgonosz szerepét. Persze én annak örültem volna a legjobban ha Snoke marad a fő antagonista és kibontják kicsit jobban a karakterét. De ez már csak a "mi lett volna ha"... Szóval inkább azt mondom, hogy ez a lehetőségekhez képest egész jó megoldás. Aztán akár még a trailer is félrevezethet és semmi ilyesmiről szó sem lesz.
  Egyébként milyen furcsa, az előzménytrilógiák egészen más megvilágításba helyezték a történetet és hirtelen Luke helyett, Anakin lett a saga főszereplője. A végén még kiderül, hogy amúgy Palpatine a mozgatórugója itt mindennek. 01

  0 0
 • Blade
  2019 okt 22 : 18:43
  Beküldte: Blade

  '' Persze én annak örültem volna a legjobban ha Snoke marad a fő antagonista és kibontják kicsit jobban a karakterét. ''

  Én is mikor láttam az első előzetest, és röhögött Palpó semmit se váltott ki belőlem. Viszont, ha Snoke röhögött volna na akkor pislogtam volna egyet.
  JJ akkor lett volna tökös, ha visszahozza Snoket meg Lukot egy ütős lezárásra, és akkor ott lehetett volna UFO fejűről is egy két dolgot megtudni. Nem a könyvek meg képregények által no mind1.
  Lehet amúgy nem is palpó az ott, hanem Rey sötét énje erről is olvastam már meglátjuk majd mi lesz.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 okt 22 : 10:58
  Beküldte: SonOfMurglak

  nekem az előző ep. ix. trailerek után ez felüdülés 08 azok nem fogtak meg, de itt a látvány, a zene, minden nagyon hangulatos. űrhajóban, űrcsatában nem lesz hiány, úgy néz ki, és annak is örülök, hogy Rey és Kylo láthatóan többször is összefut a filmben. viszont az is érdekes, amit kihagytak az előzetesből... pl. a Ren lovagok meg a Sith trooperek nincsenek benne, Lando és Leia alig látszik... igazából az alaphangulat megadásán túl nem sokat csinál ez a videó, nem nagyon lehet messzemenő következtetéseket levonni...
  Palpatine visszahozásával kapcsolatban is vannak kételyeim, szerintem simán kiderülhet erről is, hogy csak illúzió, vagy vmi Sith mágia (mint Darth Bane szelleme, akivel Yoda beszélt a Morabandon).

  0 0
 • Attila2
  2019 okt 22 : 18:01
  Beküldte: Attila2

  Most már az is biztos,hogy nem lesz negyedik Halálcsillag,hanem a rombolók alján lévő ágyú ugyanaz a technológia kicsinyítve,szóval ismét láthatunk technológiai ugrást
  Palpatine trónja nagyon jól néz ki.

  0 0
 • SonOfMurglak
  2019 okt 22 : 19:11
  Beküldte: SonOfMurglak

  elég, hogy a 2. halálcsillag roncsai benne vannak 01 01
  igazából nekem nem hiányzik egy ilyen bolygópusztító fegyver, de ha lesz is benne, nem fog zavarni. számomra a karakterek, elsősorban Rey és Kylo útja a lényeg, és a háború annak úgyis csak a körítése.

  0 0

Hirdetések

300x279 szukitshu banner 001

 Ezen a napon történt...

A mai napon semmilyen esemény nem történt.

Online

 • Vendégek: 6
 • Tagok: 0
 • Összes tag:490
 • Legújabb:Bálint Reszegi-Bucsay
 • Legtöbb online:441
  Vendégek: 441 Tagok: 0 ekkor: 2019 november 18 hétfő - 23:44:57