Samuel L. Jackson szeretne egy Windu-sorozatot

mace-w.jpg

Samuel L. Jackson már korábban is egyértelművé tette, hogy szerinte vissza lehetne hozni a karakterét, Mace Windut, és Jedi-képességeivel magyarázható lenne, miként élte túl Palpatine Erő-villámait és egy nagy zuhanást. Így nem újdonság, hogy a színész most ismét erről nyilatkozott. Ezúttal viszont kicsit kampányolt egy saját streaming-sorozat mellett is.

A színész nemrég az előzménytrilógia elindulásának 25. évfordulója kapcsán, az Empire magazinnak nyilatkozva megerősítette álláspontját, miszerint Windu nem halt meg. Arra a kérdésre pedig, hogy mit szeretne látni egy, a Jedi Mesterre fókuszáló Disney Plus-os Star Wars-sorozatban, csak annyit felelt: "Mindent".

Azt persze egyelőre nem tudhatjuk, vajon a Lucasfilmnek van-e olyan terve, hogy Obi-Wanhoz hasonlóan saját sorozatot csináljon Mace Windunak is. Ugyanakkor idén kiadnak majd egy, a karakterre fókuszáló regényt, illetve előtte még a Jedi Tanácsról szóló könyvben is visszatér majd (sajnos ezek magyar megjelenése egyelőre kérdéses, miután a Szukits leáll a Star Wars-kiadással, és egyelőre nem tudni, átveszi-e tőlük valaki a franchise-t).

Hagyatek Banner Uj Fekvo 2000x1000 B

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo