Sajtóhírek szerint megvan, ki kelti életre Ezrát

ezra_pic_.jpg

Amikor a Rosario Dawson megformálta Ahsoka feltűnik A Mandalóriban, éppen Thrawn főadmirális nyomában van, így a togruta saját spinoff-sorozatával kapcsolatban a legtöbben arra számítunk, hogy a Lázadók történetét fogja folytatni (a színésznőnek egy közelmúltban tett nyilatkozata is erre utal). Nyáron a Star Wars Celebrationön már levetítettek egy rövid ízelítőt az Ahsoka című szériából, és a beszámolók szerint ebben a videóban valóban fel is tűntek az animációs sorozat egyes karakterei. Bár a főhős Ezra Bridger nem volt köztük, az ő szerepeltetését is biztosra lehet venni.

Jó ideje pletykálták, hogy az Erő-érzékeny felkelőt nem más kelti majd életre, mint az élőszereplős Aladdin-film főszereplője, Mena Massoud. Erre valamennyire a színész is rájátszott, azt sejtetve, hogy a híresztelés igaz. Most viszont úgy tűnik, hogy ha szóba is került a neve, végül nem ő kapta a szerepet, hanem Eman Esfandi lesz Ezra Bridger megformálója (ezt először a Cinelinx írta meg, majd a The Hollywood Reporter is megerősítette). Az egyelőre nem túl ismert színész legutóbb a Will Smith főszereplésével készült Richard király című film egyik mellékszerepében tűnt fel.

Eman Esfandi
A Lázadók csapatából biztosan feltűnik majd a mandalóri Sabine Wren (akit Natasha Liu Bordizzo kínai-olasz színésznő alakít), valamint az időközben magasrangú fontos lázadó vezetővé avanzsáló Hera Syndulla és Chopper, a droid. De korábbi pletykák szerint végül Thrawn főadmirálist is láthatjuk majd.

Az Ahsoka-sorozat valamikor 2023-ban várható.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo