Rey két érkező Star Wars-filmben is szerepelhet

rey_tros_poster_.png

Állítólag tavasztól már foroghat az Új Jedi Rend film, amelyben Daisy Ridley ismét Rey bőrébe bújik. Egy friss beszámoló szerint viszont a színésznő egy további érkező Star Wars-mozifilmben is szerepelhet majd.

A Star Wars News Net arról ír, hogy egy bennfentes szerint a folytatástrilógia hősnője benne lesz a Shawn Levy kanadai rendező (Vasököl, Free Guy és a Deadpool 3.) által készítendő Star Wars-filmben is. Hogy pontosan mekkora szerepe lehet, az viszont nem derült ki a beszámolóból. Ennek a filmprojektnek a tartalmáról egyébként egyelőre nincs infónk, de így legalább már annyit lehet sejteni, hogy valószínűleg az új trilógia időszakát célozzák meg vele.

Jelen állás szerint a Disney és a Lucasfilm a következő három Star Wars-filmet 2026. május 22-ére, 2026. december 18-ra és 2027. december 17-re tervezi. Elvileg először A Mandalóri & Grogu film érkezik a mozikba. A már idézett bennfentes közlése szerint ezt másodikként az Új Jedi Rend mozifilm bemutatója követheti, majd harmadikként a Jedi Rend eredetét feltáró film érkezése várható.

A Dave Filoni által készített Új Köztársaság-filmmel pedig 2028-as bemutatót célozhatnak meg (hogy az alkotónak legyen ideje előtte az Ahsoka második évadát is megcsinálni), így akkor ezt követheti majd Levy filmje. Ezeken kívül még egy Rian Johnson-féle projekt és egy Taika Waititi által írt-rendezett Star Wars-film is tervben van, de azokra valószínűleg egy jó darabig várni kell, mivel mindkét filmes eléggé el van havazva.

Hagyatek Banner Uj Fekvo 1460x684 A

Cimkék: starwarsfilmek

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo