Regényváltozatot kap a Köztársaság Fénykora hangoskönyv

star_wars_the_high_republic_tempest_runner_cover_TALL.jpg

Idén augusztusban a Köztársaság Fénykora projekt egy hangoskönyvvel gazdagodott Cavan Scott által: a Tempest Runner a Jedik és a martalóc Nihil legveszedelmesebb vezérei közé tartozó Lourna Dee harcát mutatja be, aki A Jedik fénye című kötetben mutatkozott be. A kötet várhatóan 2022. március 1-jén fog megjelenni Amerikában, és a Dooku: Az elveszett Jedi után ez lesz Cavan Scott második hangoskönyves műve, amit papírlapra nyomnak, a tábort tovább erősíti a Sarah Kuhn-féle Doktor Aphra átirat, ami szintén megkapta könyves formáját.

A szinopszis ismeretében miután a Nihil kataklizma átsöpört a galaxison, káoszt és pusztulást hagyva maga után, a veszedelmes egyik ellensége, a twi'lek Lourna Dee a Jedik fogságába esik. Fogva tartói nem is sejtik, hogy mekkora kockázatot vállaltak az őrizetbe vételével, és Dee nem habozik bebizonyítani, mekkora hibát vétettek már csak azzal, hogy életben hagyták. Egy büntetőhajón kell vezekelnie és mérsékelnie a károkat, amit ő és a többi Nihil okoztak portyáikkal. Mialatt Lourna a szökését szövögeti, szövetségre lép másokkal, a viszonyuk lassan a barátság szintjét súrolja. A Nihil támogatása és otthona nélkül Lourna csak saját magára számíthat, de vajon ez az életszakasz a megváltását hozza el, vagy egy még halálosabb szörnyeteggé válik, mint valaha?

Temepst Runner Script Cover

Forrás: starwars.com

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo