Rebel Moon: megvan a főszereplő

zacksnyder_.jpg

Zack Snyder (300, Az Igazság LigájaA halottak hadserege) újabb filmes projektje a Rebel Moon című sci-fi, ami ugyan nem a messzi-messzi galaxisban játszódik, de ha máshogy alakulnak a dolgok, akkor lehetett volna a Star Wars-kánon része is, ugyanis eredetileg egy Star Wars-projektnek szánták. Így abból a szempontból érdekes a számunkra, hogy elvetett Star Wars-ötletként mégis megvalósul, egy másik formában. A Rebel Moon a Netflixre fog érkezni, és Snyder nemcsak rendezőként dolgozik majd rajta, forgatókönyvét is ő jegyzi Shay Hattennel (A halottak hadserege) és Kurt Johnstaddel (300) együtt.

A legújabb hírek szerint már a főszereplőt is megtalálták: a Deadline azt írja, Sofia Boutella lesz az. Az algériai színésznő a sci-fi/fantasy rajongóknak az új Star Trek-filmtrilógia harmadik részéből és A múmia legújabb verziójából lehet ismerős, de emellett szerepelt a Kingsman és az Atomszőke című filmekben is.

Sofia Boutella
A Rebel Moon George Lucast is inspiráló Akira Kurosawa szamurájfilmjeiből merít, és a leírás szerint egy galaxis szélén lévő békés kolónia veszélybe kerül a zsarnoki helytartó, Balisarius uralma alatt. Az elkeseredett telepesek elküldenek egy titokzatos múltú fiatal nőt, hogy a szomszédos bolygókról gyűjtsön harcosokat, akik segíthetnek nekik a küzdelmükben.

A forgatás a korábbi hírek szerint 2022 elején kezdődhet.

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo