Rebel Moon: Az eddigi infók és képek Snyder filmjéről

rebelmoon.jpg

Tavasszal elkezdődött Zack Snyder (300, Az Igazság Ligája, A halottak hadserege) újabb filmes projektjének a Rebel Moon ("Lázadó hold") című sci-finek a forgatása. A film számunkra "mi lett volna, ha" alapon érdekes, ugyanis eredetileg Star Wars-projektként képzelte el a filmes, de aztán végül is önálló sztoriként valósulhat meg a Netflixnél.

A történet szerint egy, a galaxis szélén lévő békés kolónia veszélybe kerül a zsarnoki helytartó, Balisarius uralma alatt. Az elkeseredett telepesek elküldenek egy titokzatos múltú fiatal nőt, hogy a szomszédos bolygókról gyűjtsön harcosokat, akik segíthetnek nekik a küzdelmükben.

A szereplőgárdában ott van Sofia Boutell (A múmia), Djimon Hounsou (King's Man: A kezdetek), Charlie Hunnam (Sons of Anarchy - Kemény motorosok), Ray Fisher (Az Igazság Ligája) és Doona Bae (Felhőatlasz) mellett a Főinkvizítort is életre keltő Rupert Friend (Homeland), Stuart Martin (A tolvajok hadserege), Corey Stoll (A hangya), Cary Elwes (Fűrész), Alfonso Herrera (Ozark) és Michiel Huisman (A trónok harca). Nemrég pedig Anthony Hopkins is csatlakozott hozzájuk, neki a hírek szerint csak a hangját halljuk majd (elvileg egy droidot fog megszólaltatni).


Rebelmooncast(Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Doona Bae, Ray Fisher és Sofia Boutell)


A rendező már néhány koncepciórajzot és forgatási fotót is megosztott, valamint egy rövid tesztfelvételt is közzétett, ezeket alább nézhetitek meg:

A Szerzőről

SonOfMurglak

SonOfMurglak

"But I can be mouthy, because you know, what are they gonna do, fire me?"
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo