Rajongói Star Wars RPG van készülőben

open_worlds.png

A hivatalos Star Wars-játékok mellett ezúttal íme egy rajongói kezdeményezés: egy modder csapat dolgozik azon, hogy a messzi-messzi galaxist kovácsolja meg a Fallout: New Vegas alapján.

 

A Star Wars Open Worlds névre hallgató projekt a Bethesda 2010-es szerepjátékát használja fel a történetközpontú, nyílt világú Star Wars-játékhoz, amiben tucatnyi bolygót lehet majd felfedezni, köztük ismerősöket is. A gárda célja, hogy a karakterek saját hangokat kapjanak, akiket aztán személyre lehessen szabni, RPG-stílusú skill rendszert is terveznek hozzá egy új craftolási rendszerrel egyetemben, valamint többféle kaszt mutatkozik be, illetve társ karaktereket kaphatunk magunk mellé. Ezen felül a fejvadászatban és a mellékküldetésekben is arathatunk.

 

Egy rövid kedvcsináló is felkerült a YouTube-ra a készítők hála. Reméljük, a játék elkészülését nem fogja gátolni semmi, mint például a több éve leállított KOTOR Apeiron rajongói projekt esetében.

A Szerzőről

owokaleyo1992

owokaleyo1992

"To defeat an enemy you must know them. Not simply their battle tactics, but their history, philosophy, art." - Grand Admiral Thrawn
A Szerző cikkei

Hirdetés

Hagyatek Banner Allo 1200x6000

Hirdetés

Darth Bane Trilogia Allo